I blogg to express, not to impress

Har lenge vurdert å lage en blogg hvor jeg kan skrive om hverdagen min når jeg får en sønn i februar, men hadde tenkt å vente til han kom. Men har ikke hatt det så veldig lett i det siste så tenkte det hadde vært bra for meg å skrive om graviditeten og fokusere på de gode tingene som er i livet mitt nå, så jeg kan komme meg litt vekk fra det som ikke er fult så bra. Denne graviditeten var ikke planlagt, men jeg elsker sønnen min over alt på jord. Jeg ser fram til å bli mamma og lillegutt er det beste jeg har i livet mitt akkurat nå selvom han bare er i magen min enda. Det er han som får meg til å stå opp hver dag og dra på skolen og jeg tror rett og slett jeg har godt av å ha en blogg jeg kan få skrive om lillegutt og uttrykke følelsene mine i.


Første ultralydbilde av prinsen min<3 (her var jeg ca 17 uker på vei)
Flere har også spurt meg om jeg ikke kan lage en blogg. Mange ble veldig nysgjerrige da de fant ut jeg var gravid og fikk mange spørsmål. Så da kan jo de som vil følge oss lese bloggen, også kan jeg ha litt spørsmålrunder hvis det er mange som har spørsmål ang graviditeten. Jeg slipper også å spamme Facebook med bilder av lillegutt, så kan jeg heller legge de på bloggen så de som vil se på bilder kan gå inn her å se:)

Har også fått spørsmål om å legge ut flere bilder av magen, og tenkte jeg kanskje da skulle lage ukesoppdateringer og ta bilde hver uke. Er jo ganske gøy å se på i ettertid åsså. 


21 uker på vei :)Ellers håper jeg dere liker bloggen, men som overskriften sier, blogger jeg mest for min egen del og for å uttrykke meg og ikke for å imponere noen.
kom gjerne med råd om bloggen hvis dere mener jeg burde endre noe eller skrive om andre ting. Designet jeg har nå er forresten veldig midlertidig!  

5 kommentarer

Trine og Beverly

03.11.2012 kl.17:46

Så bra at du har fått blogg om dette :) Er en fin mulighet for å få ut tanker og følelser man har. Hjelper ofte å få skrive ting ned. Fin du er med magen :)

Emilie Aspaas

03.11.2012 kl.20:33

Hadde tenkt å spør om du kunne lag blogg, hihi! E jo veldig morsomt å følg bloggan til folk man kjenn, hvertfall nu som du skal bli mamma også! Så koseli! <3

karinaoglillegutt

03.11.2012 kl.22:11

Trine og Beverly: Ja tror det er bra for meg å få skrevet ned tanker å følelser:) Tusen takk! :)

karinaoglillegutt

03.11.2012 kl.22:13

Emilie Aspaas: Ja d e koseli å følg med bloggan til de man kjenn :) æ plei å les din, men du har blogga lite i det siste :( takk for kosli kommentar<3

Lill Kathrin Søtorp

03.11.2012 kl.23:28

synes du er tøff som deler dine tanker og følelser med andre her på bloggen. jeg vet akkurat hva du føler. jeg var alene under mitt første svangerskap og hans første leveår ca. Trenger du å prate om det, så er jeg her. det er det største som har hendt meg i livet mitt; mitt første barn. og ingen å dele det med som føler det slik jeg gjorde. familien var selvsagt der og overekstatiske, men det blir ikke det samme. nyyyt svangerskapet og hvert ett lite spark. det er så herlig. :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits