All alone

Nå vet ikke jeg hvordan det er å være alenemamma fordi lillegutt ikke er kommet enda, men det jeg vet er hvordan det er å være gravid og være alene. Jeg har en familie som støtter meg og er der for meg når som helst og alltid, og jeg er sykt takknemlig for at de er der for meg, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg føler meg ekstremt ensom.

Når du er gravid går livet ditt i en helt annen retning enn vennene dine sine liv, og det ender opp med at de lever sitt liv og du ditt liv. 
Vennene dine er ute å fester, mens du sitter hjemme alene hver bidige helg og kjenner de små herlige sparkene fra den lille i magen.
Det er utrolig koselig å være gravid, men jeg kjenner jeg savner vennene mine og det å kunne feste og være ut å ha det gøy. Don't fall in love, cause everything that falls gets broken. 

Jeg har alltid vært den i vennegjengen min som nesten alltid har hatt kjæreste. Det har vært endel forhold, og det med ganske korte mellomrom.
Når man da er vandt til å ha en kjæreste som er der for deg hele tiden og som du tilbringer nesten hver dag med, ja.. da føler man seg veldig ensom uten. Hvem vil vel ikke ha en kjæreste som kan ligge å kjenne på sparkene ilamme deg, og glede seg med deg over den lille som snart skal komme. Hvem vil vel ikke ha en kjæreste som kan være en farsfigur for ungen sin? Avogtil skulle jeg bare ønske jeg hadde noen som var der for meg. Lillegutt får jo mange som er der for han, mens jeg må på en måte ta vare på meg selv. Jeg vet jeg har foreldrene mine, men en dag skal jeg jo flytte ut, å da blir d bare meg og lillegutt da.

Ikke missforstå.. jeg har det absolutt ikke travelt med å finne meg en type, men det som er, er at det for ikke alt for lenge siden ble slutt mellom meg og typen(som ikke er barnefaren), og det har vært veldig tungt for meg og jeg har etter det følt meg uendelig ensom og alene. Men alt i alt så er det jo det jeg er? alene. (Source: you-make-me-beautiful-x.tumblr.com)

2 kommentarer

Mamma til Linnèa Chanel <3

04.11.2012 kl.00:20

<3 det ordna sæ etterhvert!!

Carina Leite

12.11.2012 kl.14:18

Alt ordna sæ for snille jenta :-) kan æ spørr kem barnefaren e?

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits