Skummelt, men koselig

Det å skrive blogg er helt nytt for meg, og jeg må innrømme at jeg ble nesten litt skremt når jeg så hvor mange som hadde lest bloggen min allerede dag 1. Idag hadde jeg hele 240 lesere og 412 sidevisninger. Noen vil kanskje si at det e kjempelite, men for meg som alltid er den personen som holder seg for seg selv, så er det skummelt å tenke på at 240 personer sitter å leser det JEG har skrevet. Min historie, mine meninger og mine følelser. 

Men det er jo så klart ikke bare skummelt. Jeg har fått mange koselige kommentarer og setter pris på hver og en. Det er også veldig godt å få skrevet ned tanker og historier her på bloggen, spesielt når de blir tatt så godt imot. Jeg gleder meg til tiden fremover med bloggen og håper dere vil fortsette å følge meg og lillegutt videre :)

Nå skal jeg begynne å gjøre meg klar til å sove og til å kjenne litt på de herlige sparkene fra lillegutt<3 han er en ordentlig villmann på kveldene, og det er såå koselig<3

fineste lille prinsen min<3
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits