Now you're just somebody that I used to know..


Det verste jeg vet er å miste kontakten med personer som betyr sykt mye for meg. De personene som du trudde alltid kom til å være der. De som du kunne stole 110% på. Plutselig er de bare helt borte..

Noen vil kanskje si at det ikke er "ekte" venner hvis de driter i deg fordi du gjorde en tabbe. Alle gjør feil, og venner tilgir hverandre. Jeg er vell egentlig enig i det, men det gjør fremdeles like vondt. Jeg er en person som åpner meg relativt fort for folk, slipper folk lett til og setter meg selv i en veldig sårbar situasjon. Noen vil kanskje kalle meg naiv. Jeg trur godt om alle og tanken om at de en gang vil svikte meg streifer meg ikke i det hele tatt. 

Jeg ender ofte opp knust fordi jeg tydeligvis ikke betydde så mye for den personen som jeg trudde. Det som er så teit er at jeg aldri lærer. Burde begynne å skjønne at jeg ikke må bli alt for glad i eller avhengig av folk, for da ender jeg bare opp helt ødelagt, mens de lever videre som om ingenting har skjedd. 

Jeg er lei av å miste folk. Jeg er lei av å bli sviktet. Jeg er lei av å bli såret. Jeg er rett og slett bare lei.

 

5 kommentarer

Melissa

07.11.2012 kl.00:03

yyooo <3

kjempe kul blogg!digger den! ikke stopp azz <3

you go <3

komentere tillbake-?? <3

-melissad=)

Henriette

07.11.2012 kl.00:19

<3 håpa det ordna sæ. Det e sårbart.. man må bare vær sterk.. å det klar du veldig bra!!

T i r i l - M a r i e

07.11.2012 kl.00:24

Håper det ordner seg! Jeg har satt i gang en konkurranse på bloggen min, hvor du kan vinne fine smykker. Meld deg på da vel? :)

karinaoglillegutt

07.11.2012 kl.08:07

Henriette: ja d ordna sæ jo, men e bare veldig tungt.. tusn takk<3

Susanne

07.11.2012 kl.08:34

æ e her hvertfall for dæ<3 det kommer til å gå bra etter hvert skal du se ;*

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits