I have this fear..

.. of loosing him.


Har lest og hørt mange triste og urettferdige historier om både de som har mistet ungen sin under graviditeten, de som har født for tidlig og babyen ikke har klart seg eller at det har oppstått komplikasjoner under fødselen. Har også hørt de som har mistet ungen sin når ungen var veldig ung(1-2år). Det er like trist og fælt hver gang, og jeg blir enda mer påvirket av historiene nå som jeg har en liten i magen selv.

Ei venninne av meg sendte meg en link idag som var fra an.no og der sto det om ei lita jente som var født veldig tidlig og som bare veide 495 g da hun kom til verden med keisersnitt. Hun overlevde heldigvis og har firedoblet vekta siden fødselen. her er link : http://www.an.no/nyheter/article6329051.ece


Det jeg har vært mest redd for er at lillegutt skal bli for tidlig født. Jeg er redd for å ligge der på sykehuset og ikke vite om han klarer seg eller ikke. Redselen for å miste han er ekstremt stor. Og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er sikker på om at jeg hadde taklet å miste han. Min egen sønn. 


Den lille jenta som ble født for tidlig i linken over, var bare i svangerskapsuke 26. Jeg er nå i svangerskapsuke 24 snart 25, og er egentlig sykt å tenke på at lillegutt er så utviklet som den lille jenta og at han kunne overlevd om jeg fikk han nå. Heldigvis ser alt bra ut til nå, så jeg får nok mest sannsynlig ha han der inne ei god stund til :)


Vil avslutte dette innlegget med å si til de som har mistet sitt barn; Jeg kan ikke sette ord på hvor mye jeg ser opp til dere for at dere klarer å stå på bena etter at noe så urettferdig og fælt har skjedd. Dere er sterke og burde være stolte over å klare å fortsette å stå opp hver dag etter noe sånt. <3
Fineste prinsen min<3
 

3 kommentarer

Susanne

08.11.2012 kl.15:13

<3

Nora Sivertsen Leraand

08.11.2012 kl.18:24

Åååå skal du bli mamma?! Ikke lenge siden vi var små og gikk på korps ilag, hehe! Alt kommer sikkert til og gå kjempebra! Du kommer nokk til å bli en bra mamma! Lykke til videre ! :)

karinaoglillegutt

08.11.2012 kl.21:19

nleraand: hahaha ja d huska æ ;pp Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits