Verste og beste med å være gravid!

Topp 3: Verste med å være gravid


- Hormonene
Det jeg faktisk har syntes har vært verst med å være gravid hittil er alle hormonene som gjør at alt det jeg opplever følelsesmessig føles så mye sterkere enn det hadde gjort hvis jeg ikke var gravid. Det gjelder både dårlige og gode ting, men har egentlig ikke hatt det så veldig lett de siste måndene, så det at alt oppleves så mye sterkere er utrolig tungt. Har også hatt litt humørsvingninger, men det har ikke vært det verste.


- Rygg plagene 
Hvis det er noe jeg har slitet mest med er det ryggplager. Det å sitte på en stol lenge er det som gjør mest ondt for ryggen. så det å sitte på skolen på en stol i flere timer hver dag har rett og slett vært ett helvette. Jeg begynte veldig tidlig å gå til fysioterapaut for å styrke bekkenet pga bekkenløsning, og har videre etter det også gjort øvelser for å styrke ryggen. Jeg går til fysioterapauten to ganger i uka og begynner å kjenne at ryggen og bekkenet blir sterkere, men ryggsmertene kommer og går uansett hvor lite jeg ønsker det. 


Større forventninger
 
Når du er gravid og skal bli mamma er det forventet at du skal være supersmart på skolen, gjøre massevis av husarbeid og være superhelt. Vell.. det er ihvertfall sånn jeg har følt det, og det er utrolig slitsomt å alltid ha det presset på seg om å være perfekt og gjøre alt så bra. Spesielt fordi jeg er såppas ung, forventer folk at jeg skal være en lags superhelt, og jeg kan bare glømme å klage over å være sliten for jeg valgte dette selv. 

Topp 3: Beste med å være gravid 


- Sparkene! 
Sparkene er definitivt det beste med å være gravid. Det er verdens herligste følelse å kjenne at det er en litn baby inni deg som vokser og blir sterkere for hver dag. Hver gang lillegutt tar tak å sparker skikkelig kan jeg ikke annet enn å smile. Som sagt er det verdens beste følelse.  


- Ultralyd 
Å ligge å se på en skjerm hvor du kan se alt det den lille ligger å styrer med er rett og slett bare helt fantastisk. Første ultralyden var helt magisk da jeg fikk se hjertet hannes banke. Begynte neste å gråte. Det var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. På andre ultralyden fikk vi se han litt på både 2D og 3D og det var så gøy og se på hvor sta han var og absolutt skulle ha handa i ansiktet! Vi fikk også se litt mer hvordan han ser ut og det var virkelig helt sykt gøy. Han var verdens fineste lille prins!


- Magen 
Det å ha en skikkelig kulemage er igrunn utrolig koselig. I starten følte jeg meg bare feit, men nå begynner man virkelig å se at jeg er gravid og det er bare fantastisk. Er så stolt av lille magen med lillegutt i<3 


 

Hva synes dere om slike innlegg?
Hva liker dere at jeg skriver om? 

4 kommentarer

Tove

11.11.2012 kl.17:55

Flink du er å skrive jenta mi <3

karinaoglillegutt

11.11.2012 kl.18:11

Tove: Tusen takk mamma<3

Unni

11.11.2012 kl.18:17

Du er så god til å fortelle om livet ditt. Ønsker det alt godt i tiden framover. Husk du er god nok akkurat som du er. Klem fra tante :))

karinaoglillegutt

11.11.2012 kl.18:21

Unni: åh så koselig og høre :) tusen takk!

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits