Strekkmerker - Vær stolt!

Når det kommer til strekkmerker under garviditet så er du rett og slett enten hedig eller ikke heldig. Jeg har vært en av dem som ikke har vært så heldig. Strekkmerkene på hoftene/"kjærlighetshåndtakene" kom allerede før jeg var 12 uker på vei, og da hadde jeg nesten ikke mage i det hele tatt.

Her er ett bilde fra jeg var litt over 16 uker på vei og som dere kan se var ikke magen så veldig stor. Strekkmerkene vises dårlig på bildet, men det var en del strekkmerker der. 
Jeg har aldri egentlig brydd meg om strekkmerkene og har ikke gjort så mye for å forhindre det heller. Å få strekkmerker er for meg en del av graviditeten og jeg er stolt over å kunne skape mitt eget barn med min egen kropp. Noen skjønnhetsfeiler kan jeg klare.

Har også senere fått en del strekkmerker på puppene, men som sagt gjør det meg ingen ting. jeg er fornøyd med kroppen min sånn som den er og at jeg har noen strekkmerker er jo bare ett bevis på at jeg har gjort noe så stort som å skapt en liten gutt.

Jeg håper alle gravide der ute kan se på strekkmerkene og være stolte over dem sånn som meg, for den jobben kroppen din gjør er ekstremt stor og du burde vær stolt over at kroppen din faktisk klarer å skape et lite barn.

Her er ett bilde jeg la ut for noen dager siden. Tenkte ikke over strekkmerkene før mamma sa hun syntes det var tøft av meg å legge ut bilde med strekkmerkene. De er endel av meg nå og jeg skjemmes ikke i det hele tatt!


Ha en fin dag alle sammen!
5 kommentarer

Susanne

12.11.2012 kl.10:39

bra du er stolt av det, for det burde du være! stå på tøffa<3

LinaG

12.11.2012 kl.10:58

jeg har og masse strekkmerker, har egentli aldri vært stolt av de, men de er en del av meg, de sitter fast på kroppen å kan ikke gjøre noe med det...

Du er tøff som viser de fram på bloggen !

- Klem LinaG

Mamma til Linnèa Chanel <3

12.11.2012 kl.15:34

Veldig bra:) har selv masse strekkmerker..derfor ungitt jeg ALLTID å legge ut bilde uten at en genser.. men man kan jo begynne å kalle de for "babymarks":)? hihi

Mamma til Linnèa Chanel <3

12.11.2012 kl.22:15

wow mye skrivefeil, haha.. svimmelt! Mente iallefall at det e sykt tøft av dæ å legg ut bilde, og vær stolt av det - akkurat sånn det ska vær:-) sku ønsk æ va like tøff.. har skjøl masse strekkmerka, og ungikk å ta bilde uten genser når æ va gravid.

Christine

14.11.2012 kl.18:18

Hei Karina! :-)

Kom bare på at jeg ville tipse deg å delta på et Lamaze-kurs (i god tid) før fødselen. Da lærer du pusteteknikk som hjelper deg å ha kontroll gjennom fødselen. Venninnen min holder slike kurs i Bodø med jevne mellomrom, du finner henne på fb, eller du kan få nr hos meg, hun heter Ingrid Hjertefølger.

Klem, Christine :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits