kjip eksamen

Idag var dagen endelig kommet for å få eksamen i geografi overstått. Dro til skola med godt mot og var veldig klar for å få det overstått. Vil egentlig ikke si så mye mer enn at det gikk (sorry ordbruket) rett til helvette. Fikk en oppgave som passet meg utmerket dårlig og som fikk meg til å blokke helt ut. Kan vel si at det var på nære nippet at de strøk meg, men heldigvis klarte jeg komme meg fra det med en svak 2'er. Jeg vet det ikke er en bra karakter i det hele tatt, og jeg føler jeg har skuffet alle som hadde troen på at jeg skulle klare dette bra, inkludert meg selv. Jeg hater virkelig og føle meg så udugelig og misslykket. Det har vært en tung periode i det siste og jeg har vært veldig sliten, men har uansett gjort det beste jeg kunne under omstendighetene. Jeg har kanskje ikke såtte i flere uker å lest og gjort oppgaver, men jeg har lest hele boka og følt at jeg har lært en hel haug med nye ting. Veldig synd at jeg ikke fikk vist på eksamen hvor mye jeg egentlig har lært, men er vell bare sånn det er noen ganger.

Heldige meg som har enda en eksamen på mandag hadde virkelig trengt motivasjon, men jeg besto trossalt, og i tillegg fikk jeg masse babyklær i gave fra mamma og pappa idag når jeg var ferdig, så jeg er faktisk sånn høvelig motivert til å klare å bestå samfunnsfagen også! :) Legger kanskje ut innlegg imorgen med bilder av de skjønne babyklærne jeg fikk, men nå tar jeg kveld så jeg får meg litt søvn før engelsktentamen imorgen:)
 så klar til å levere tilbake geografiboka til biblioteket! 

3 kommentarer

Susanne

22.11.2012 kl.08:30

bra du besto jenta mi, d e d viktigste<3 stå på på den siste også!! du treng bare å bestå den, så ordna d sæ!! <3

Mamma

22.11.2012 kl.15:04

Du gjorde ditt beste så vær stolt av dæ sjøl jenta mi <3

Veldig glad i dæ og stolt av det du klarer <3

Mamma

Camilla

14.06.2013 kl.12:34

Føler med deg!! (nå er vel det her en liten stund siden, men anyway) haha. Hadde selv geografi i dag og fikk 2. Samme situasjon som deg. Og det værste er at jeg har tatt geografi før som privatist, og fikk 2, og nå skulle jeg liksom jobbe og forbedre karakteren. Men det gikk ikke. Så det ble et hardt slag i trynet.. men men.. aldri mer det faget, men mindre jeg må! hehe..

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits