Sympatigravid?

Jeg viste ikke at det var noe som heter sympatigravid før jeg og mamma plutselig fant ut at vi tror mamma er sympatigravid. At man er sympatigravid vil si at du innlever deg sånn i graviditeten til partner eller den det nå gjelder at du kan få gravidsymptomer. Det er vell mest vanlig at partneren blir sympatigravid, men siden jeg er så mye ilamme mamma og hun har vært med meg på alt som omhandler graviditeten så er det kanskje ikke så rart at hun kanskje er blitt påvirket. Hun har vært med på alt av kontroller, tar på magen min hver dag og ser meg hele tiden med magen som stadig vokser. Det er ikke så mange symptomer hun har, kunn halsbrann og sure oppstøt, men siden hun ikke pleier å ha det, så kan det kanskje hende hun er sympatigravid? Har hatt endel halsbrann og sure oppstøt selv i det siste. Tilfeldighet eller?

Syns det er litt tøft jeg at det faktisk går ann for en mann å få gravidsymptomer som kvalme, ømme bryst og humørsvingninger. Det har også vært tilfeller hvor mannen har fått magesmerter når dama fikk fødselsrier! Det er sykt det! Om dette er sant eller ikke er jo ikke bevist, men artig uansett.

Kjenner du noen som har vært sympatigravid før?
Tror dere det bare kan være tilfeldigheter eller myter,
eller kan dette faktisk være mulig? 

3 kommentarer

Susanne

28.11.2012 kl.08:46

hahah, så interessant!! trur det kan være mulig å glede seg over så mye at man nesten trur at det handler en selv, så jeg trur ikke det er en myte !

karinaoglillegutt

28.11.2012 kl.08:47

Susanne: Ja det e det æ å trur :D mamma gleda sæ jo kjempemye

miraclebaby

28.11.2012 kl.09:25

ja det er ganske vanlig :) fstermora mi var sånn, og dagen jeg skulle føde sa hun at hun hadde litt fødselsenerver og følte at noe skulle skje snart, før det planlagte keisersnittet, og samme kvelden begynte riene :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits