Skummel vektøkning!

Jeg vet det er helt normalt å legge på seg når man er gravid, men det er uansett sykt skremmende å bare se på at vekta skyter til værs uten at du kan gjør stort med det og ikke har noe kontroll i det hele tatt. De 4 første måndene la jeg på meg ca 8 kg. Etterhvert gikk jeg ikke like fort opp i vekt. Men nå har jeg plutselig på bare 1-2 uker gådd opp 2 kg! Fortsetter det slik er jeg jo langt over en vektøkning på 20kg! Jordmora har sagt jeg ikke skal tenke så mye på vekten så lenge jeg spiser sunt. På de siste kontrollene har hun ikke en gang veid meg fordi hun mener at det ikke gjør noe at jeg legger på meg siden jeg hadde en kjempefin BMI på 22 før jeg ble gravid. Men ei vektøkning på 14 kg i uke 29, er ikke det litt mye? for meg er det ihvertafll skremmende. Jeg håper virkelig ikke jeg må trene meg ihjel for å bli kvitt vekta etter fødselen, og vil så veldig gjerne se bra ut i bikinien når vi er på kreta i juni. Jeg har ihvertfall store planer om å komme meg igang med trening etter 6 uker etter fødselen! skulle gjerne begynt å trene litt nå for å unngå at vektøkningen blir så kjempestor, men når jeg går skole hver dag er det veldig vanskelig å finne energi til det. Dessuten er motivasjonen ganske liten når du ikke får se noen resultater. 


Hvor mye gikk dere gravide/mammaer opp når dere var gravid?
Hvor mye var vektøkningen deres på i uke 29? 

5 kommentarer

Charlotte

04.12.2012 kl.12:07

Æ gikk faktisk ned i vekt de to første månedan, også gikk æ i gjengjeld sinnsykt mye opp i vekt de siste månedan :p e nok veldig forskjellig, noen går ikke opp noenting. Men du ska ikke vær redd! Amminga tar bort masse! :)

miraclebaby

04.12.2012 kl.12:51

ingentig å tenkte på :) du skal legge på deg, og så lenge du spiser sunt har det ingenting å si! jeg var heldig, og la på meg til sammen 7 kg bare :)

karinaoglillegutt

04.12.2012 kl.13:01

miraclebaby: Ojj 7 kg bare ;o heldig da:)

miraclebaby

04.12.2012 kl.13:14

hehe jaa, jeg ville legge på meg jeg da, men NEIDA :P hehe

04.12.2012 kl.18:34

wooow. herre blir spenanes!! blir arti å hør om d videre :D

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits