De tre første månedene av graviditeten

Heldig som jeg var ble jeg gravid rett før sommerferien. Alle planene jeg hadde for sommeren om å sykle til hesten min på sommerbeitet nesten hver dag og sole meg masse og være med venner og bare ha det gøy, gikk rett i vasken. Jeg syklet masse de første ukene, men ikke lang tid etter sommerferien var begynt kom kvalmen og all energien min bare døde momentant. 

Bare en liten stund etter jeg begynte å spy hver dag, dro foreldrene mine og lillebroren min til syden uten meg i to uker. Jeg ble da alene hjemme og måtte gjøre alt selv, og når du da ikke klarer å gå ut av sofaen uten og spy, er det utrolig vanskelig å få laget seg mat og slikt. Og når kjøleskapet plutselig ikke er en så stor fryd å se inn i lengre, blir det ikke akkurat noe lettere. Den første uken etter familien var dratt var jeg også med på et kurs med hesten min hvor vi holdte på med hestene fra tidlig på morgenen til 5-6 tiden på ettermiddagen. Dette var et kurs jeg hadde gledet meg kjempe mye til og brukt masse penger på, og var da veldig kjipt at jeg var helt tom av energi og spydde såppas mye som jeg gjorde. Var en del folk på kurset som fikk noen mistanker så klart, men ville ikke fortelle det enda siden det ikke hadde gått 12 uker. Jeg skal love dere at etter den uken var jeg HELT tom for energi. Jeg var døds lei av å stå opp hver morgen og vite at jeg kom til og spy innen en time. Klarte også å spy på bussen en dag, og det var såå flaut. 

Planene om å sole meg kunne jeg hvertfall glemme, for iløpet av hele sommeren var det rundt 2-3 sol dager!  husker jeg gikk med vinterdressen på en av kursdagene.. haha, fin sommer? eh. nei.
 
I slutten av sommeren skulle jeg ha med hesten min på utstilling i Sverige, så hele sommeren gikk til å trene, vaske og ordne henne klar. Hadde lite energi til å trene henne, så vi var ikke akkurat så kjempe klare til utstillingen, men utstilling ble det! Det var en opplevelse jeg aldri ville vært utenom, og takk gud for at spyingen hadde begynt å gi seg når jeg var der. Itillegg fikk vi opplevd litt sol! :)

De tre månedene av graviditeten var da hele sommerferien, og det må helt ærlig være den kjipeste sommeren jeg noen gang har hatt. Siste del av sommeren gikk jeg bare å gledet meg til skolen begynte og til sommeren var over. Jeg begynte tilogmed da å glede meg til julen! Har mistet helt sansen for sommeren etter denne kjipe sommeren, så nå er det vinteren som er blitt min favoritt årstid.

Jeg er iallefall en erfaring rikere og vet nå veldig godt hva morgenkvalme er!  

litt bilder fra sommeren:På beitet

 
På kurset


vinterdressen min på kurset ;P 
(ikke spørr hvordan jeg tørr å legge ut ett så stygt bilde)
 

på utstillingen :) her hadde jeg fått litt mage og større hofter/lår


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits