Mine kjære kaniner har fått nytt hjem

Det var tungt å innse at tiden og interessen ikke strakk til lengre for å ha kaninene mine. Men nå er de endelig fått kommet til noen som jeg vet de får det godt hos, og det er en lettelse å vite at de har det bra nå. Jeg hadde ikke energi eller interesse til å ta meg av dem lengre. Har lenge ville gitt dem bort, men var alltid så redd for at de ikke kom til å bli tatt vare på og at jeg aldri kom til å få se dem igjen. Nå er de til noen vi kjenner og som vi vet kommer til å ta godt vare på dem. Itillegg kan jeg komme på besøk når jeg vil. 

Å gi bort to kaniner på 2,5 år og 5,5 år er ikke lett fordi de fleste vil jo kjøpe kaninunger hvis de skal ha kaniner. Heldigvis fant vi det perfekte nye hjem til våre to små sjarmører. Det var veldig tungt å gi de bort, men samtidig utrulig godt å vite at de har det bra nå!

Noen ganger må man se vekk fra det man selv ønsker, og gjøre det som er det beste for dyrene. Jeg kommer til å savne de kjempe masse, men det varmer hjerte mitt å vite at de har det bra nå. 


<3 Charmy:
Dette var den første kaninen jeg fikk. Har hatt han siden han var bare 6 uker gammel, og han er verdens skjønneste kanin! Han er så god og snill på alle måter og elsker mennesker og oppmerksomhet. Han har virkelig en stor plass i hjertet mitt<3 Han er nå 5 og et halv år gammel, men i super form.
<3 Nellik:
Denne søtnosen kjøpte vi på en dyrebutikk for 2 og et halvt år siden. Han er en kjempe søt kanin, men dessverre ganske redd av seg da jeg ikke har hatt mye tid til å holde på med han. Håper han får det bedre der han er nå og kommer seg ut av skallet, for jeg tror at under redselen skjuler det seg en stor og herlig personlighet<3 
Har ikke så mange bilder av han på denne pc'en dessverre..
 
<3Elsker dere sjarmisene mine<3
 

2 kommentarer

Anonym

08.12.2012 kl.22:04

Uvant å ikke ha mensen ?

Du er sterk søtaa <3333

karinaoglillegutt

08.12.2012 kl.22:15

Anonym: Nei er ikke så uvant, for pleide veldig ofte å hoppe over mensen med bruk av p-piller :P og de gangene jeg hadde mensen var det aldri no store greier og varte bare to dager ^^ Så er ganske heldig sånn sett.

tusen takk :)<3

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits