sunn uke + epledilla!

Etter et lite sjokk sist søndag da jeg var en tur på vekta bestemte jeg meg for å prøve å droppe alt av søtsaker og bare spise sunt frem mot jul. Så hele denne uken har jeg kun drukket vann og melk, også har jeg kun spist sunn mat! Jeg er egentlig vant til å kunne spise hva jeg vil uten at det har noe å si fordi jeg var veldig aktiv om dagene før jeg ble gravid. Men nå når jeg er gravid har jeg ikke like mye energi lenger, så blir en del timer på sofaen om dagene, og da sier det seg jo selv at jeg ikke kan spise så mye som jeg gjorde før. 

Jeg har vært litt fæl med å småspise litt søtsaker om dagene, så det ble virkelig en forandring for meg og kutte ut alt av unødvendig sukker. Har de siste ukene hatt veldig dilla på grøt, og det er ikke akkurat kalorier tilpasset mitt behov for og si det sånn. Har også drukket endel brus både helger og ukedager. MEN denne uken var det slutt på både brus, grøt og andre søtsaker. Først fikk jeg veldig lyst på noe med sukker i, men begynte å spise frukt de gangene jeg kjente jeg virkelig hadde lyst på sjokolade ellerno, og da etter noen dager fikk jeg helt dilla på epler! Har spist utrulig mye epler denne uken, og jeg har fått helt dilla på det nå. Synes også det er helt greit å drikke vann og har egentlig ikke savnet brusen eller oboyen i det hele tatt. 

Jeg er faktisk utrolig stolt over meg selv denne uken for å ha klart å holde meg til sunn mat og drikke. For andre er det kanskje kjempe lett, og dere gjør det kanskje til vanlig, men når du er vant til å gå å småspise søtsaker, så er det ikke bare bare å slutte heller.

Forandringen på kroppen og vektøkningen har vært ganske tung for meg. Kjenner jeg blir veldig opphengt i vekta og nesten deprimert til tider, så har bestemt meg for å ikke veie meg så mye lenger. Så lenge jeg spiser sunt så er det ikke farlig at jeg legger på meg.

Må åsså bare si at jeg spiser ikke ekstremt usunt, men er greit å droppe småspisingen. Prøver også å være litt mer aktiv, og synes jeg har vært ganske flink denne uken. Har gått endel tur med hesten min, og i går var jeg i hallen med henne å sprang og lekte masse med henne :)

Har spist litt søtsaker igår og idag pga det er helg, men planen er å ha en sunn uke nesteuke også. Men i jula blir det nok litt mer søtsaker vil jeg tro, men blir ikke å ta helt av i år for å si det sånn. Godisskåla mi<3 epleeer
Hvordan har deres uke vært?
Spiser du sunt?
måtte dere andre gravide der ute tilpasse matinntaket endel etter dere ble gravid?
 

Én kommentar

17.12.2012 kl.19:04

Litt ammefett skal man ha, og er heilt utrolig hvor fort det forsvinner når man fullammer barnet de første 6 mnd, og fortsetter ammingen i allefall frem til barnet er 1 år om ikke lengre :-)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits