Dere er herlige!Etter jeg laget meg blogg har jeg fått så utrolig mange koselige kommentarer fra både folk jeg kjenner og folk jeg aldri har pratet med før. Både kommentarer på bloggen, meldinger på facebook og folk som har pratet med meg facetoface. Mange kommenterer at de leser bloggen min og synes jeg skriver bra, og det er så koselig å høre! Andre ønsker meg lykke til og sier de syns jeg er sterk. Har også fått hørt at folk snakker fint om meg og tror jeg kommer til å bli en bra mamma, og ingenting varmer hjerte mitt mer enn det! Det største målet jeg har i livet er å bli den best mulige mamma'en for lillegutt som mulig<3 

Dere skal vite at hver eneste kommentar jeg får av dere der ute betyr utrolig mye for meg! Det gir meg troen på meg selv og holder motivasjonen oppe til å blogge. Men mest av alt gir det meg et smil om munnen og et lyspunkt i dagen! Jeg hadde ærligtalt forventet mye mer dritt og anonymer som slenger med leppa enn det jeg har fått. Det har virkelig vært minimalt med spydige kommentarer, men er likevell glad jeg ikke er toppblogger, for alle vet jo at toppbloggere får mye dritt slenging. Men selvom jeg ikke vil bli toppblogger er jeg utrolig takknemlig for alle dere trofaste lesere! har vell gjennomsnittlig rundt 100 og noe lesere hver dag, og det er jeg kjempe glad for. på gode dager er jeg oppe i 300 lesere! Det holder motivasjonen oppe når jeg vet folk faktisk leser det jeg skriver, og når jeg får så koselige kommentarer på bloggen min. Dere er rett og slett herlige!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits