Symfysemål

Da vi var på ultralyd på fredag tok vi også en svangerskapskontroll. Tenkte jeg skulle legge ut et bilde av symfysemålene. For de som ikke vet det er symfysemål et mål av limorens størrelse og måles fra skambeinet til livmorens topp.

Symfysemålene sier ikke alltid noe om størrelsen på ungen. 

 SF-målet avhenger stort sett av følgende:

*str på fosteret
*mengden fostervann
*antall foster
*beregnet termin
 

Det viktigste er at hver enkelt unge følger sin egen kurve bra uten for mye "hopp".
Lillegullet mitt er beregnet ut fra UL å bli en 3,4 kg gutt, og ligger da ganske rett på symfysemålene i forhold til størrelsen hans.
Fikk også høre at jeg hadde godt med fostervann. Men viktigst av alt følger han sin egen kurve veldig bra og alt ser fint ut :) 


Ukesoppdatering kommer så snart jeg har fått tatt ett magebilde. Litt sent ute som vanlig. på fredag var jeg 31 uker på vei, men har som oftest skrevet ukesoppdatering på søndager uansett. Gled dere til å se magebilde, for magen har vokst enormt den siste uken! ihvertfall det jeg føler :) 


Ha en fortsatt fin lillejulaften!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits