Året 2012

Året 2012 har virkelig vært et tungt, kaotisk, innholdsrikt, sprøtt og tårefylt år! Startet året med verdens beste kjæreste, men etter noen måneder ble alt bare kaos. Det ene skjedde etter det andre, og plutselig sto jeg der og var gravid med en fyr jeg så vidt kjente. Det har vært så mye frem og tilbake når det gjelder kjærlighetslivet mitt at jeg såvidt husker alt som har skjedd. En ting er ihvertfall sikkert.. Jeg har fått hjertet mitt knust flere ganger enn jeg kan telle på ihvertfall en hånd, om ikke to. Jeg har grått flere verdenshav og puta mi har fått gjennomgå endel tårer blandet med maskara dette året. 

Så klart har det ikke vært bare trist å fælt. Jeg har hatt mange fine minneverdige stunder som jeg så absolutt ikke ville vært foruten. Itillegg har jeg kommet veldig sterkt ut av et tungt år og har hatt mine venner ved min side hele året. Kan ikke få sagt hvor mye vennene mine har betydd for meg dette året! De har virkelig vært helt fantastiske tiltross for at jeg har vært helt patetisk til tider.

Jeg har virkelig gjort noen virkelig sprøe ting dette året, og er virkelig flau over min egen oppførsel. Det er virkelig godt å bli nødt til å bli mer ansvarsfull, så jeg ikke gjør slike ting igjen. 

Det har vært et syykt år, men jeg kunne uten å nøle gått igjennom det samme på nytt igjen! Fikk jo noe helt fantastisk ut av det, nemlig verdens nydeligste sønn<3 

Så vil jeg bare avslutte med å si tusen takk til alle mine nære og kjære for et helt fantastisk år. Håper 2013 blir like bra, bare mindre kaotisk :P 


 
på bursdagen min. åh savn!<3


Dere lurer sikkert på hvorfor jeg har ett sånt bilde med, men for meg sier det mer enn 1000 ord.
Dette bildet er tatt på verdens beste natt! (var på sommeren derfor det er ganske lyst) 

2 kommentarer

kristineaurora

01.01.2013 kl.23:33

oiii, shitt!! e du gravid? ;o det viste æ ikke, men herregud! <33 lykke til videre<3

karinaoglillegutt

02.01.2013 kl.00:21

kristineaurora: hehe, tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits