Mål 2013

Være en god venn 
Vil ikke si jeg har vært noe dårlig venn for vennene mine, men vi kan alle forbedre oss, ikke sant? 
Vennene mine betyr så ufattelig mye for meg, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å være like god venn for dem som de er for meg!


<3besteDon't fall in love
Nå er det jo sånn at man kan faktisk ikke styre sine egene følelser, så kanskje ikke et så veldig realistisk mål? Men uansett så kommer jeg ikke til å slippe noen gutter inn i livet før jeg virkelig føler at han er den rette. Dette året vil jeg fokusere mest på min sønn og trenger da ikke gutter som går ut og inn av livet mitt akkurat som dem selv vil. Vil dessuten ikke at sønnen min skal få ett bånd til noen som bare blir i livet hans en kort stund. Vet også at jeg blir helt knust når jeg først blir knust, og orker ikke dette når jeg har en sønn jeg skal ta meg av.  


flink å tegn?


Spise sunt og trene
Dette er vell egentlig et veldig vanlig mål som nesten alle setter seg til det nye året. Jeg skal ihvertfall for alvor gå inn for å spise sunt og etter fødselen starte litt smått med trening. Heldig som jeg er har vi 3D-mølle og spinningsykkel hjemme, så da kan jeg trene når lillegull sover f.eks. Ser virkelig fram til å få tilbake kroppen min.


Jobbe hardt med skolearbeid
 Som mange av dere sikkert vet så tar jeg siste halvår nå nettbasert, så får vi se til høsten hvordan det blir da. Uansett så skal jeg prøve å jobbe så hardt jeg kan med skolearbeidet så jeg slipper å ta ett ekstra år. Vil så veldig gjerne få fullført skolen så fort som mulig så jeg kan få inntekter når støtten fra NAV ikke er der lengre.

Bli en god mamma for min sønn
Jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å bli den best mulige mammaen til sønnen min. Jeg skal dra minimalt på fester og være der for han hele tiden. Han skal vite at mammaen hans elsker han mer enn alt på jord!<3

Bry meg om de som bryr seg om meg
Jeg har alltid vært en person som aldri slutter å bry meg om folk selvom de gir faen i meg. Dette skal det virkelig bli en slutt på, for nå er jeg så sykt lei av å bry meg så mye og bare få dritt tilbake. Fra nå av skal jeg bare bry meg om de som faktisk bryr seg om meg. Hvis noen ikke vil ha noe med meg å gjøre lengre, skal jeg gi slipp med engang og ikke prøve alt for å få de til å bry seg igjen. Jeg vet at akkurat dette målet er veldig viktig for at jeg skal kunne føle meg bra og ikke slite meg ut på noe som ikke er verdt det.


Dette var da mine mål. Hva synes dere? og hvilke mål har dere for året? 

Én kommentar

Marthe

02.01.2013 kl.22:51

Syns det er bra mål du har satt deg! Selv har jeg som mål å drikke minst mulig alkohol, begrens godter/brus-inntak, spise sunt, trene, bli flinkere til husarbeid siden jeg har egen leilighet med samboer (altså ikke sitte for mye på pc, bli mer aktiv), Gjør det bedre på skola og sånne ting :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits