Dårlig blogger

Ja jeg er en elendig blogger for tiden, men klarer enda ikke finne energi eller motivasjon til å sette meg ned å skrive, På bare få uker har det gått fra å være verdens enkleste ting å gå gravid(okeida.. ikke såå enkelt) til å være dødstungt. Begynner å bli ganske lei av å føle meg som en stoor hval. Klarer så vidt å komme meg opp fra sofaen uten at det verker i bekkenet. Og når jeg skal gå kjennes føttene mine ut som om de er laget av mursteiner. Det verste er når jeg skal på skolen og må gå fra bussstoppet opp til skolen. Før var det lett som bare det, men nå går jeg like sakte som en snegle opp bakkene, og når jeg har nådd toppen er jeg like andpusten som jeg pleier å være etter å ha løpt 3000 meter. Nå er det jo ikke bare pga graviditeten at det er så tungt. Er i tillegg forskjølet og har astma. Huff.. vet jeg ikke bør klage sånn for det er sikkert mange andre gravide som har det myye verre enn meg, men jeg er så sliten og lei av å gå gravid nå. Gleder meg virkelig til å få lillegull ut, men har på følelsen at han kommer til å komme lenge etter termin. Jaja, er jo bedre det enn at han hadde blitt prematur ihvertfall :) Uansett. de siste dagene har gådd til å øvelseskjørt endel, ryddet i skapet, vært bitte litt på skolen, vært i stallen til hesten min, og nå idag har jeg fått vasket litt babyklær. Begynner å få det meste på plass nå til han kommer. Har kjøpt inn endel iløpet av den siste uken, bl.a. brystpumpe, babygym, vippestol, babystol/kjøkkenstol, ammepute + litt klær. 

Er forresten bare ei uke igjen idag til jeg er offisielt høygravid :D bare 47 dager til termin!
Føler egentlig at tiden går utrolig sakte nå. Kommer nok av at jeg er hjemme så mye om dagene og ikke går så mye skole, men samtidig er det litt godt at tiden ikke går ifra meg så jeg klarer å henge med på skolen.

Okei, dette ble ett veldig rotete og kjedelig innlegg, men forhåpentligvis blir det bedre blogging etterhvert :) Takk til dere lesere som leser bloggen tiltross for at jeg blogger så dårlig og sjeldent! jeg skal skjerpe meg fremover. ihvertfall prøve :)Måtte bare ta med dette bildet som jeg kom over på Facebook idag. søtt da!
Er ikke så veldig optimistisk for tiden, men prøver å være så positiv som jeg kan selvom jeg er veldig sliten og lei. 

Én kommentar

Henriette

09.01.2013 kl.22:14

Du e nu flink du ! <3

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits