My very best friend

Husker dagen da jeg fikk vite at Karina var gravid som om den var igår. Framtiden ble pluttselig så nær og det var litt skremmende. 


Friendship is a single soul dwelling in two bodies. 

Gjennom alle årene jeg har kjent Karina har jeg alltid vist at hun er en utrolig sterk jente som ikke knekker så lett. Måten hun tar tak i ting å kommer seg igjennom tunge eller vanskelige situasjoner er beundringsverdig. Karina er den type person som kan høre på min uendelige syting om alt fra A til Å, flere hundre ganger. Hun er også den personen som er der uansett hva det skulle være, hjerte til denne lille jenta er så utrolig stort. Synes nesten litt synd i de personene som ikke får bli kjent med Karina, hun er virkelig en person jeg er sinnsykt glad for å ha i livet mitt. Gjennom disse snart 9 månedene har jeg sett Karina modnes på en måte jeg nesten ikke trodde var mulig, noe som gir meg troen på at hvert enkelt menneske kan gjøre så mye mer enn de selv og andre tror. Tross all motgang fra forskjellige hold har hun baket i bordet å stått for valgene hun har tatt. Hun har virkelig gått fra å være en normal 17 åring til en jente som virker mye mere reflektert å selvstendig.  

Karina, jeg er så utrolig stolt av deg. Ord kan virkelig ikke beskrive hvor fantastisk du er. Jeg vet med hele meg at du kommer til å bli en helt fantastik mamma. Jeg vil også si takk for at du er den personen du er, å det at du alltid er der for meg. Det betyr så utrolig mye. 


One of the most beautiful qualities of true friendship is to understand and to be understood. 

Oss toan for alltid.
<3 Ester

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits