Strekkmerkene hittil [Bilder, også av puppene]

Har ikke fått noen nye strekkmerker i det siste, men de jeg hadde fra før har utvidet seg litt og blitt litt sterkere. Føler egentlig jeg har vært veldig heldig hittil når det kommer til strekkmerkene. Har strekkmerker over ganske store områder på "kjærlighetshåndtakene", men de er ganske svake, så gjør liksom ikke så mye. De jeg har på puppene derimot er ikke så veldig fine og ganske dype. Men som sagt før så bryr jeg meg fint lite om de strekkmerkene jeg får, for alt i alt vil det være verdt det når lillegull kommer<3

Jeg vil gjerne dele strekkmerkene med leserne mine for at de skal se at det å få strekkmerker er en del av det å være gravid, og selvom det er noen som kommer fra det uten strekkmerker, så er det ikke noe du kan forvente. Så for de som tror det er bare kos med å være gravid og få en liten søt bebis, dere tar feil. For det første må du gjennom ett 9 måneder langt svangerskap først før du i det hele tatt får se den lille sjarmisen din. Og et svangerskap kan virkelig være tungt til tider. Det er utmattende og tungt. Du kan ende opp med all slags mulige plager som f.eks kvalme, oppkast, bekkenløsning, halsbrann, ryggsmerter, plagsomme kynnere osv. Og itillegg da så kommer alle de der kroppsforandringene som kan være ganske tungt og skremmende, spessielt kanskje for unge folk. Prøver virkelig ikke å skremme noen fra å få barn, men sier bare at jeg helst ville vært eldre når jeg ble gravid, nettopp fordi kroppsforandringene er så store. Sier ikke jeg angrer eller noe, men det er noe å tenke på for de som er ung og babysyke. Jeg gleder meg kjempe masse til å bli mamma, og det å bli gravid har vært noe av det beste som har skjedd meg enda jeg ikke har fått møtt prinsen min enda, men skal uansett ikke legge skjul på at jeg gjerne skulle vært eldre når jeg fikk mitt første barn.

Anyway, tenkte jeg skulle være litt vågal å legge ut bilder av strekkmerkene på puppene også, nettopp av den grunn at jeg sjeldent ser andre dele bilder av strekkmerkene på puppene. Synes det kan være greit for andre som har fått strekkmerker der å se at de ikke er de eneste, og også kunne sammenligne med andres. Selv har jeg sett mange andre ha store sterke strekkmerker på magen, og når jeg sammenligner de med mine føler jeg meg veldig heldig. Mener også at alle sider med graviditeten burde komme frem, og puppene som fylles med melk er jo en stor del av det. Og når du går opp en hel cup størrelse i BH er det vell ikke annet å forvente enn litt strekkmerker?

Kommer helt sikkert noen anonyme å slenger med leppa når jeg legger ut puppebilder, men legger ut disse bildene for å vise strekkmerkene, og ikke puppene! Er ikke akkurat for at jeg er stolt over puppene at jeg legger de ut, for puppene mine er IKKE pene nå altså. hehe ;)

Må til slutt bare legge til at jeg synes svangerskapet er tungt tiltross for at jeg har vært heldig og ikke hatt mye plager, men samtidig så stortrives jeg som gravid og gleder meg til å bli mamma!
Jeg er stolt over strekkmerkene og den jobben kroppen min gjør. Lille prinsen min er verdt alle strekkmerkene i hele verden!


masse strekkmerker, men ikke så veldig dype.


samme her. masse, men ikke så dype.

babymagen<3 35 uker på vei idag :D Har dere andre gravide lesere dere ute fått mye/dype strekkmerker? Hvordan stiller dere dere til strekkmerker? fælt eller overkommelig?

20 kommentarer

bloggleser 1

18.01.2013 kl.22:42

veeldig smart å vis puppan til hele verden!

Christine

18.01.2013 kl.23:10

Du er flott Karina, og tøff! Drit i hva andre måtte mene, du viser ikke mere enn hva enkelte gjør i bikini. Jeg synes det er positivt at du deler de harde realitetene, å gå gravid er litt mer enn ei hard dags arbeidsøkt. Du nevner de fysiske endringene, de psykiske var minst like tøffe synes jeg.. En berg-og-dal-bane uten like.

Gled deg til lillemann kommer! Våre er straks to! Tiden flyr, før du vet ordet av det sitter du selv med en toåring :)

Mamma til Linnèa

18.01.2013 kl.23:11

Ho vis jo ikke puppan da :- ) ho vis strekkmerkan... og ho har jo et budskap med det ho skriv og vis.. syns du e kjempe flink, æ <3

karinaoglillegutt

18.01.2013 kl.23:18

Christine: Tusen takk! trengte å høre det, for var litt usikker når jeg la de ut, og redd for at jeg ikke skulle takle å få drittslenging :) Er enig i at det er minst like tøft psykisk ja!

Ja du aner ikke hvor mye jeg gleder meg nå altså! <3 åh så store de er blitt! ja tida flyyg.

Takk for koselig kommentar! :D

karinaoglillegutt

18.01.2013 kl.23:19

Mamma til Linnèa: Tusen takk ! <3

emilie kristensen

18.01.2013 kl.23:20

syns du e kjempe tøff som legg ut di her bildan! virkelig ingenting å skjemmes over med tanke på det fine du får ut av det hele <3 har sjøl en god del strekkmerka, men tenke at alt e verdt det uansett.

karinaoglillegutt

18.01.2013 kl.23:22

emilie kristensen: Takk :) ja det e virkelig verdt det tilsutt!

Trude

19.01.2013 kl.00:26

Shit du e tøff Karina! Respekt!

karinaoglillegutt

19.01.2013 kl.00:27

Trude: Takk! <3

Janne Kaldvansvik

19.01.2013 kl.01:49

Jeg har fått dype og store strekkmerker på magen og puppene, men jeg er veldig snart ferdig å gå gravid, så det blir nok ikke så veldig mange flere av de :) er 38+1 i dag :)

Cathrine

19.01.2013 kl.02:00

Jeg har også fått strekkmerker. Fått over alt jeg, lår, rumpe, hofter, puppene, magen. Er jo ikke noe å få gjortno med . Er ihvertfall veldig normalt å få det når man er gravid så tenker ikke så mye over det. Hadde jo vært deilig å slippe men kan ikke styre det som sagt :) Og det viktigste er jo at vi er så heldige å oppleve no så fantastisk som å bli gravide og få baby til slutt <3

karinaoglillegutt

19.01.2013 kl.12:03

Janne Kaldvansvik: Krysser fingrene for at du slipper så mange fler da! Lykke til fremover, nå kan jo den lillle komme når som helst :)

karinaoglillegutt

19.01.2013 kl.12:07

Cathrine: Ja det er jo helt normalt! Bra du ikke tenker for mye på det for vi er jo kjempeheldige som faktisk får oppleve det å gå gravid og få barn :) ha ei fortsatt fin helg<3

Cathrine

19.01.2013 kl.12:08

Ikke sant :) Takk i like måte! <3

viktoria

19.01.2013 kl.12:16

du e tøff som legg ut dissan bildan, Karina! <3

karinaoglillegutt

19.01.2013 kl.12:37

viktoria: Takk for at du syns det<3

Ine - blir mamma i april <3

19.01.2013 kl.13:12

Fint innlegg :) Bra at noen tør å skrive om dette temaet!

karinaoglillegutt

19.01.2013 kl.13:56

Ine Falander: Takk :)

Christine

19.01.2013 kl.22:33

:-)

Gleder meg til å treffe dere! Regner med du tar han med på kurs i sommer? Sa til ei venninne (som venter smått i løpet av sommeren) at hun må være med på kurset, hun blir ikke den første som flasher pupp med vind i håret og hestelukt i nesa :D ;)

karinaoglillegutt

20.01.2013 kl.13:25

Christine: Gleder meg til å vise han fram også! også gleder jeg meg så klart til å se deg igjen :) Tar han nok helt sikkert med på kurs i sommer ja :) hihi

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits