Svangerskapskontrollen til jordmor


Tok et bilde før jeg tok bussen til byen. Jakken min går snart ikke igjen lengre!


Må ærlig innrømme at det var godt å se jordmora igjen nå som det er flere uker siden sist. 

VI begynte med å prate om fødselen og gikk igjenom alt fra start til slutt. Når skulle jeg komme til sykehuset? hva skulle jeg ha med? hvilke smertelindringer kunne jeg få og når kunne jeg få det? hvordan kommer lillegull lengre ned og hvordan skjer alt dette under fødselen? Ja ogsåvidere :) Pratet også om hva som skulle skje etter han var kommet på brystet mitt og sånt, og litt om amming. Kjente jeg ble ekstremt babysyk når hun snakket om da jeg får han på brystet. herregud som jeg gleder meg! <3

Etter å ha pratet ei god stund om fødselen og etter fødselen + amming, tok vi den vanlige kontrollen. Kan ikke akkurat si jeg var noe bekymret ellernoe når hun skulle sjekke hjertelyden hans, for mens vi satt og pratet om fødsel og slikt, var det en liten en som IKKE skulle ligge i ro. Og skal si dere jeg var litt fortvilt, for han lå nemlig å presset sånn på ribbeinene mine at det var helt forferdelig. Måtte sitte å dytte han ned hele tiden og holde på ribbeinene mine. Ikke særlig gøy det nei. Men var som vanlig kjempekoselig å høre hjertelyden hans, og den var helt perfekt sa jordmora. Rask og veldig varrierende hjertelyd. 
Etter å ha hørt på hjertet hans tok hun symfysemål av magen. Hun kunne da kjenne hodet han godt nedi bekkenet mitt, også fikk jeg igjen skryt av magemusklene mine, hehe ;P Symfysemålene lå nesten akkurat på gjennomsnittsstreken, og han fulgte kurven sin perfekt. Tror ikke han hadde festet hodet enda, men han lå godt nedi bekkenet, så han lå godt til for en fødsel og fester seg sikkert om ikke så veldig lenge. 
Blodtrykket mitt var fint og det var ingen utslag på urinen. Jordmora kommenterte at jeg hadde så fin og slank kropp, og ble dermed ingen veiing på meg idag. veldig koselig å høre etter å ha gått opp snart 20 kg da! Elsker jordmora mi :))

Ja det var vel egentlig det. Alt så bare bra ut, så nå er det bare å vente noen uker på at noe skal skje. Begynner å bli litt utålmodig nå kjenner jeg. Vil så veldig møte lille prinsen min, og begynner dessuten å bli litt tungt nå, spesielt idag når ribbeinene mine virkelig har fått gjennomgått! jaja, skal vell ikke klage ;) kunne definitivt vært verre!måler blodtrykk :)

3 kommentarer

emilie kristensen

21.01.2013 kl.22:42

så bra at det gikk fint :D

karinaoglillegutt

21.01.2013 kl.22:43

emilie kristensen: ja :D lykke til morgen!

emilie kristensen

21.01.2013 kl.22:46

tusentakk :D

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits