Svar på spørsmålsrunden

Har vært litt treg denne gangen med å legge ut svar på spørsmålene, men her er de ihvertfall :) gidder ikke skrive hvem som har spurt spørsmålene da de fleste valgte å være anonym.


Har du planlagt hvordan du vil ha fødselen?
Er vanskelig å planlegge en fødsel dessverre da alle fødsler er forskjellige. Eneste jeg vet er at jeg vil ha en vanlig vaginal fødsel så lenge det lar seg gjøre. Når det kommer til smertestillende vil jeg begynne med lystgass og se det litt ann hvor lang fødselen ser ut til å bli før jeg eventuelt tar epidural. Tilslutt vil jeg bare ha gutten på brystet. ja, så lenge det lar seg gjøre da.<3 Planen er at mamma skal få bli med på fødselen.

Gruer eller gleder du deg mest?
Gleder meg mest uten tvil!

Skal du føde hjemme eller på sykehus?
Vil føde på sykehus, men hvis han plutselig kommer uten forvarsel og jeg ikke rekker komme meg ut døra engang så blir det vell hjemmefødsel ;p som sagt, man kan ikke planlegge fødselen så mye, for alt kan skje.

Hvordan har livet ditt forandret seg etter du ble gravid?
Livet mitt har forandret seg ganske mye etter jeg ble gravid. For det første så ble jeg jo singel, noe jeg ikke hadde vært på lengee. Det er også blitt mye større "avstand" til enkelt av vennene mine. om det kommer av graviditeten er ikke godt å si. Oppmerksomheten er vel kanskje en av de største forandringene. Nå får jeg masse oppmerksomhet og blikk uansett hvor jeg går. Er ganske stille og sjenert av meg så å få så mye oppmerksomhet har vært veldig .. eh.. nytt? Men trives egentlig med det jeg. Er mye annet som har forandret seg, men gidder ikke skrive hele den boka her ;p kanskje jeg skriver et eget innlegg om det senere.

Synes du selv du har vokst på det å være gravid?
Føler jeg har blitt mye mer voksen og mye sterkere etter jeg ble gravid. Ser ting på en helt annen måte nå enn før.

Hvor lenge hadde du vært gravid før du fikk vite du var det?
Ifølge ultralyden hadde jeg bare vært gravid i noen dager før jeg fikk på følelsen at jeg var gravid. Når jeg fant det ut hadde jeg vært gravid i ca 1 uke bare.

Hvilke begrensninger setter det å være gravid seg for deg?
Får ikke trent så mye som jeg vil og kan heller ikke drikke alkohol. Ellers har det vell ikke så store begrensninger igrunn. 

Hvordan er det å være venn med ester og anette? siden de er overalt hele tiden
Skjønner ikke hva du mener med at de er overalt, men det er helt fantastisk å være venner med dem!<3 

Har du lyst å være med på unge mødre? Har du tenkt å søke om å være med på programmet? :)
Nei, det har jeg virkelig ikke lyst til :) ikke noe for meg.

hvordan er det og være gravid så ung? er du mye dårlig? er det rart og tenke på at du har et barn i magen?
Det er helt greit å være gravid så ung. Har vokst veldig på det, og synes det er bedre å bli gravid nå enn når jeg er 30/40 :) Er ikke mye dårlig nei.
Er kjemperart å tenke på at jeg har et barn i magen. Klarer enda ikke helt å se det for meg selvom jeg kjenner han sparke hele tiden.

Hvordan føles det å være gravid?
Det føles helt fantastisk ut! Men er utrolig "rar" følelse når noe inni deg beveger seg og sparker.

Er det ekkelt å være ute bladt folk?
Det er kun ekkelt hvis jeg ikke har fått ordnet meg å ser ut som ei gammel kjerring, men ellers trives jeg blandt folk.

Har du kjøpt gravidklær eller kjøper du klærne litt større istedenfor?
Kjøper ikke gravidklær nei. Det jeg har kjøpt nytt har jeg kjøpt litt større, men bruker mye av de gamle klærne mine også.

Hvordan blir det med skolen til høsten?
Det er usikkert, men blir mest sannsynlig å dra på skolen de dagen mamma ikke jobber, åsså er jeg hjemme med gullet mitt når hun jobber.

Hva drømmer du om å bli?
Verdens beste mamma :)

3 kommentarer

25.01.2013 kl.23:38

Fine svar :)

love

12.02.2013 kl.20:17

Ang. det du skrev som svar under hjemmefødsel sprsmål, så er det veldig usannsynlig at babyen kommer ut ør du rekker til sykehuset. Dette er ditt første svangerskap, og den første fødselen tar somregel ganske lang tid!

karinaoglillegutt

12.02.2013 kl.21:37

love: Ja det vet jeg, men alt kan skje ;) alle fødsler er forskjellige

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits