Sykehuset

Som jeg fortalte inatt, så hadde jeg ganske intense magesmerter. ikke noe jeg kunne kalle regelmessig, så trodde egentlig ikke noe var på gang. Men samtidig så er det vell ikke normalt å ha så ondt at man må stå å lene seg til ting. Klarte verken å ligge eller å sitte, så ble til at jeg måtte gå rundt for å klare å holde ut smertene. Itillegg hadde jeg skikkelig løsmage og var litt kvalm. Tenkte jo at det kanskje var bare magen min som var dårlig, men siden jeg hadde litt vondt i ryggen også, så begynte jeg en stund å lure på om noe var pågang. Smerten kom og gikk igjennom hele dagen, men fremdeles ikke noe regelmessig, og var en mer konstant smerte enn tak. Holdt på slik til klokken var 15.30, og da hadde jeg så vondt at jeg begynte å skrike og klarte ikke ta på meg buksa engang, sto bare å hang over bordet. Snakket litt med mamma og fant ut vi skulle ringe jordmoren min å høre hva hun mente. Fikk da beskjed om at jeg skulle kontakte fødeavdelingen for å bare dra innom å ta en sjekk ifall noe var pågang. Dama på fødeavdelingen sa vi bare skulle komme innom hvis vi ville ta en sjekk, så da bar det til sykehuset. Så vanvittig typisk at smertene skulle gi seg når vi dro bortover, så var jo helt fin når vi kom dit. Ble likevell koblet til ctg- registrering. Hjerterytmen var fin og som forventet ingen rier. Fikk også tilbud om å bli sjekket for å se om det hadde skjedd noe, men ingen av oss følte egentlig det var nødvendig. Så tok vi bare en urinprøve som var fin, og konkluderte med at jeg rett og slett bare var dårlig i magen, noe som ofte kan gjøre aktiviteten sterkere. Var egentlig som forventet, men siden jeg hadde så kraftige smerter så var det likevell greit å få sjekket det. Er veldig glad det ikke er noe fødsel pågang enda. Han skal bare holde seg der inne til jeg er ihvertfall 37 eller 38 uker påvei :) 


gullet mitt<3


 

7 kommentarer

emilie kristensen

24.01.2013 kl.21:18

huff, kor ekkelt at du hadde så kraftige smerta ;o men veldig bra det ikke va noe på gang og at det gikk over! håpa det ikke skjer igjen :)

karinaoglillegutt

24.01.2013 kl.21:53

emilie kristensen: Ja, va ikke no godt nei. håpa æ slipp samme greiern inatt :) men hittil ser d bra ut

ester

24.01.2013 kl.21:55

Verdens fineste gutt <3

Bra at det går bra med dæ babe ;*

karinaoglillegutt

24.01.2013 kl.22:38

ester: ja d e han! <3

Viktoria

24.01.2013 kl.22:43

Så bra at det ikke va noe på gang enda, å at alt går bra nu da! Ååh, e gler me nu så tel å møt lillegulle når han nu bestem se før å kom ut! <3

Veronica

25.01.2013 kl.12:55

Godt at du sjekket det uansett! Håper det går bedre nå<3 Masse lykke til! Gleder meg til å se den lille gutten som kommer<3

karinaoglillegutt

25.01.2013 kl.21:25

Veronica: Går mye bedre :D tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits