Gratulerer med dagen, pappa!<3

Verdens beste pappa har bursdag idag!

Kjære pappa, du skal vite at jeg kunne ikke bedd om en bedre pappa enn deg. Du er så fantastisk på så mange måter. Du har verdens dårligste, men beste humor! Ingen får meg til å le like mye som du. Hvis en latter forlenger livet, så er du den største grunnen til at jeg får et langt liv.
Kunne skrevet en hel bok om hvor bra pappa du er. Alle de turene du har tatt oss med på fra vi var små. Du har alltid vært der, og aldri sviktet familien din. Du skal vite at det betyr utrolig mye å vite at du alltid er der for meg uansett hva det skulle være. 
Vil også si takk for at du har støttet meg i valget om å beholde lille i magen, og at du har gitt meg en sjangse til å prøve å beholde Prada(Hesten min). Du kommer til å bli verdens beste bestefar til lille<3

Er litt trist at vi ikke får feire dagen med deg idag, men håper du har det fint i Berlin<3 Vi gleder oss til du kommer tilbake imorgen :) 

Super glad i deg, Pappa<3 Håper dagen din blir kjempefin!Jeg er så heldig! <3
 

2 kommentarer

kristinesteiring

26.01.2013 kl.16:53

dokker e nydelig<3

karinaoglillegutt

26.01.2013 kl.17:41

kristinesteiring: tusentakk :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits