Svangerskapskontroll. - Snart fødsel?

Imårrest var jeg på svangerskapskontroll til legen. Urinprøven var fin, blodtrykket var fint og vekta var høøy! Har til nå gått opp hele  22,5 kg iløpet av svangerskapet. Høres utrolig mye ut, men kunne vært verre. Hadde dessuten endel vann i føttene nå, så er nok litt tyngre pga det også :) 

Så til den spennende delen. Legen tok symfysemål og kjente etter om hodet var festet, og det var det! :) Symfysemålene overrasket legen veldig for den hadde plutselig synket utrolig mye fra uke 35 til nå(uke 37). Hun sa at det så ut som om det snart kunne skje noe siden han lå så langt nede. Ble skikkelig nervøs og spent når hun sa det. Han kan jo ikke komme enda. Har enda endel jeg må få gjort før han kommer. Hehe. Men så er det jo ikke sikkert symfysemålene er helt rette heller siden symfysemålene kan variere fra hvem som måler dem. Men har følt at magen har sunket veldig de siste ukene. Skal ta nytt magebilde i morgen og sammenligne det med et magebilde fra uke 34/35 så får dere se. ååh, er så spent nå altså! Kan jo skje når som helst!
 

5 kommentarer

emilie kristensen

01.02.2013 kl.23:30

oi, så spennanes :) veldig rart det med målan, men det e nok mest sannsynlig en feil gjort av enten jordmora eller legen vil e tru ;o

karinaoglillegutt

01.02.2013 kl.23:35

emilie kristensen: ja e nok sikkert det, men spennanes fordeom :) skal il jordmora 11. Februar, så får se da kordan målan e :)

Benedikte Ringberg

02.02.2013 kl.01:20

åå, så utrolig spennende!! :)
Spennende :) Gikk også opp godt over 20 kilo i første svangerskapet. Heldigvis gikk det meste bort i amming og trilling :) Masse lykke til :)

Idailbraten

02.02.2013 kl.15:04

spennnde :)

Masse Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits