Tanker for ett år siden

Jeg har alltid vært en person som liker å skrive ned tanker og slikt. Liker å få ting ut ved å skrive det ned. Har en ganske "åpen" blogg, men er enkelte ting jeg holder for meg selv. Men tenkte å dele litt fra det jeg har skrevet for ett år siden, så dere får ett lite innblikk i hvordan jeg hadde det på den tiden. Mye har forandret seg på ett år ihvertfall. Nå sitter jeg her og er overlykkelig over at jeg snart skal bli mamma. Ting er blitt lettere og jeg har blitt så utrolig mye sterkere. 

Her er litt fra det jeg skrev for ett år siden:

"Av og til tror jeg at alt går bra. At det er borte. Angsten, panikken og redselen. Jeg lurer meg selv stadig vekk. For det er ikke borte, det kommer alltid til å være der. kanskje det er borte ei uke eller to, men før jeg vet ordet av det er det tilbake for å ødelegge meg."

"Jeg er sliten. Vil bare sove. Det tar på å være så redd som jeg er. Føler jeg aldri klarer å puste ordentlig ut og senke skuldrene. Litt rart at jeg klarer å sove så mye når jeg er så redd, men det har vel med at jeg elsker å dra inn i min egen lille drømmeverden hvor alt er trygt, og langt borte fra virkeligheten."


Setter pris på om ingen spørr spørsmål om hva som gjorde at jeg hadde det sånn.

Ellers får dere ha en fin kveld videre :) Legger ut ukesoppdateringen i morgen siden jeg ikke har fått tatt noe magebilde idag.Blogges! 

5 kommentarer

est3r

02.02.2013 kl.22:54

<3<3 my girl

karinaoglillegutt

02.02.2013 kl.23:04

est3r: <3

~Sindre E

03.02.2013 kl.00:55

Jeg tror du kommer til å bli en utrolig god mor, =)

karinaoglillegutt

03.02.2013 kl.06:22

~Sindre E: tusen takk :) håpa jo på d da

viktoria

03.02.2013 kl.15:12

goe, flotte Karina! <3

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits