Jeg ville ikke dette!

Jeg er utrolig heldig som skal bli mamma, og jeg gleder meg uendelig mye. Men det betyr ikke nødvendigvis at dette var noe jeg ønsket! Jeg ville ha en mann, en jobb og egen plass å bo. Jeg ønsket aldri å bli gravid som 17 åring med en gutt jeg knapt kjente, for så å bo hjemme hos mine foreldre og i tillegg gå skole.

Og når noen sier de tror jeg ble gravid med vilje bare fordi jeg alltid har vært svak for små babyer, så skal dere vite at det sårer veldig å høre noe slikt. Det er INGEN som vet hvor tungt dette har vært for meg fra dag en. Jeg kan love dere at det har virkelig ikke vært bare solskinn og glede selv om det kanskje kan virke sånn. Jeg prøver alltid å heve meg over det tunge, og bare tenke på det positive. Derfor kan det fort virke som om alt har vært kjempe lett for meg, noe det så absolutt ikke har vært! Ikke blir det lettere heller. Skolen sliter meg mer ut enn jeg først hadde trodd, og jeg får ofte veeldig trang til å flytte hjemmefra. Og å bli alenemamma kommer til å bli tungt, det er jeg sikker på. Og det er ingen som aner hvor redd jeg er for å feile. Redd for å bli en dårlig mamma for sønnen min.

Det var aldri engang i tankene mine å skulle få barn på den tiden jeg ble gravid. Ja jeg elsket babyer, men at jeg skulle få min egen var ikke noe jeg hadde ønske om. I hvert fall ikke enda.

Da jeg ble gravid var det ikke noe alternativ for meg og ta abort, og valgte derfor og beholde. Jeg er glad jeg beholdte, men kom ikke her å si at jeg ble gravid med vilje, for det ville jeg aldri gjort! Det var utrolig tungt for meg da jeg fant ut at jeg var gravid, og det er det fortsatt. Jeg ville ikke dette, men tar konsekvensene av det jeg gjorde og jeg kommer til å elske sønnen min like mye som om han hadde vært planlagt!
 

13 kommentarer

est3r

03.02.2013 kl.19:14

<3<3 du kommer helt sikkert til å bli verdens beste mamma, karina !

Alt kommer nok ikke alltid til å vær så lett, men det blir iallefall bedre.

Love you

karinaoglillegutt

03.02.2013 kl.19:18

est3r: Håpa d<3 blir bare så irritert når folk trur æ gjorde d med vilje.. Loveyou2

Bjørg Christine Smeplass

03.02.2013 kl.19:27

Du er utrolig tøff som har valgt å beholde som enslig mor! Stå på!

Amalie

03.02.2013 kl.19:27

Nei alt er ikke så lett! mye i mammarollen krever ufattelig mye av deg. Men tenk på alt det flotte som kommer med det! en fantastisk sønn og muligheten til og kanskje bli oldemor og tilogmed tippoldemor hvis du e riktig heldig! Dette klarer du Karina, ikke lenge igjen nå! Du blir sikker en super mamma :D

karinaoglillegutt

03.02.2013 kl.19:35

Amalie: E ikke i tvil om at alt kommer til å vær verdt d! ælska sønnen min og e ufattelig glad for at æ får bli mamma<3 men folk som trur æ gjorde d med vilje sku bare vist kor mye æ sku ønska at ting hadde vært annerledes når æ fikk mitt første barn. Men så klart e æ takknemlig for å vær så heldig å få opplev å bli mamma selvom ting så absolutt kunne vært lettere.

Viktoria

03.02.2013 kl.22:04

Skjønne, flotte Karina! Du kommer til å bli ei fantastisk god mamma før gutten din! Ikke bare e han heldig som får ei så flott mamma men også får han ho som e sterk! Du har tel nu gått gjennom ei tøff ti, å det bevis kor sterk og modig du e. Skjønna det både e tøft og vanskelig, men du skal vit at e e her om det skal vær noe! <3 e e gla i de, å gler me masse tel å møt den flotte gutten din, når han nu bestem se førr å kom ut.

03.02.2013 kl.22:22

karina du e ei fantastisk jente å kommer til å klar dette fint :) æ skjenner dæ ikke så godt men vet at du e en sterk og førnuftig persjon!<3 du har mange fantastiske menneska rundt dæ som blir å støtt dæ å hjælp dæ da lillegutt kommer.

drit i di som trur du jor d me vilje, di vet ikke ka di snakka om!

hadde sjøl en spontanabort før ei stund sia di få som har fått vite om d sa også at æ prøvde å bli gravid. di meite at æ prøvde å følg trenden om å bli ung mamma.. lattelig! sir bare så mye om dæm. ;)

gjør d du føla blir bæst før lillegutt så går d bra! lillegutt kommer til å få en fantastisk oppvekst å verdens beste mamma! :) d vet æ!<3

karinaoglillegutt

03.02.2013 kl.23:02

Anonym: Åh tusen takk for kjempekoselig kommentar!<3 Ja e latterlig når folk anklaga folk for å bli gravid med vilje for å følg ung mamma trenden. E nu en ting når noen faktisk planlegg d, men når en person sir at d ikke va planlagt, så ska folk bare hold det for sæ sjøl ka di mein og trur.

karinaoglillegutt

03.02.2013 kl.23:03

Viktoria: Herlige du!!<3 e veldig glad i dæ å og gleda mæ til lillegullet kommer og du får møt han<3

Victoria Bjerkli Jacobsen

04.02.2013 kl.00:00

Karina, du kommer te å klar dæ ufattelig bra! Du e ung ja, du vil nok gjør noen små feil med tiden, men man lærer av sine feil! Jeg var 16- ble 17 da jeg vart gravid, og ja, det var spennende, og utolig gøy, jeg er 18 snart 19, og tro meg, jeg har gjort mine feil jeg også og gjør det enda men jeg lærer hver dag!, men det er ikke noe galt i det :) og er det noe du lurer på, så er det bare å spørre, alt er nytt og spennende og ikke minst skummelt, men gud du har MYE godt i vente :D en fantastisk tid, mye nytt å lære, smil, latter og en lys hverdag :) så ta det med ro, du har folk som vil og kommer til å hjelpe deg :)

fitnessblom

04.02.2013 kl.07:06

Så herlig med et ærlig innlegg! Ting blir ikke alltid som man har tenkt, men det er utrolig hva man takler, likevel. Jeg er sikker på at du får et fantastisk liv, selv om det ikke ble helt som planlagt :)

karinaoglillegutt

04.02.2013 kl.09:05

fitnessblom: Takk :) ja er veldig fornøyd med livet mitt nå<3 Det letteste er ikke alltid det beste ;)

Renate

13.02.2013 kl.09:56

Ingenting er verre enn folk som dømmer andre for valg de tar :) Selv så har jeg akkurat blitt mamma til en nydelig liten jente, og barnefaren har aldri vært inne i bildet. Jeg har 100 % ansvaret selv. Det er selvsagt utrolig tungt å være alene om alt, men det lærer man utrolig mye av. Jeg er helt sikker på at du kommer til å klare deg fint, for morsinstinktet kommer som regel kjempe fort! Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits