Jeg utfordrer megselv

Jeg har alltid vært av den typen som helst holder seg i bakgrunnen og er tilskuer enn å være noe midtpunkt på noen slags måte. Å gjømme meg er noe jeg er veldig flink til, og hater å få oppmerksomhet. Jeg er nesten sykelig sjenert og så innadvent som du kan få det hvis jeg er ilamme noen jeg ikke kjenner så godt. 

Jeg virkelig hater å være slik og jobber mye med meg selv for å bli mere utadvent og ikke så redd for å vise meg frem og være midtpunktet. Og nå har jeg virkelig utfordret megselv og sagt ja til noen jeg aldri hadde forestilt meg at jeg kom til å si ja til. Her om dagen fikk jeg nemlig melding fra noen som går media og kommunikasjon tredjeåret på skolen min om at de skulle lage en dokumentarfilm i et skoleprosjekt som skulle handle om unge mødre og graviditet blant unge, og de lurte på om jeg ville stille opp til ett lite intervju til filmen. Første jeg tenkte var "nei, herregud, det skjer ikke", men så tenkte jeg litt mer på det og fant ut av dette var jo en fantastisk mulighet for å komme meg litt ut av det lille skallet jeg alltid gjemmer meg i. Så imorgen ettermiddag kommer de hit og intervjuer meg! Er skikkelig nervøs og spent, for dette er virkelig langt utenfor min komfortsone, men blir nok spennende uansett. Heldigvis er det foreløpig bare læreren deres som skal se filmen, men synes det er litt ekkelt at jeg skal være med på å avgjøre hvilken karakter disse jentene får. Vet jo aldri hvor elendig dårlig jeg er. 

Skulle virkelig ønske jeg kunne si at dette var alt, men neida, jeg har klart å utfordre megselv enda mer! Samme dag som jeg fikk spørsmål om å bli intervjuet til dokumentarfilmen fikk jeg også meldig fra ei som var fra AN ung. Hun ville intervjue meg om unge mødre og mammablogging. Sprø som jeg er sa jeg ja til dette også, så på torsdag kommer de hit for å intervjue meg:) 

For andre høres kanskje ikke dette ut som noe big deal, men for meg er det virkelig en utfordring å bli med på noe slikt. Det er veldig langt utfor min komfortsone, og jeg har flere ganger lurt på om jeg skulle trekke meg. Men nei, nå stuper jeg i det, så får det gå som det går :)


lillemagen, 15 uka påvei<3 
 

10 kommentarer

Det kommer nok til å gå superbra! Masse lykke til :D

karinaoglillegutt

12.02.2013 kl.19:01

Duftlys: Takk :D

Cathrine

12.02.2013 kl.19:12

Det går sikkert kjempe fint! :D Flink du er! :) Lykke til :D

karinaoglillegutt

12.02.2013 kl.19:15

Cathrine: håpa på det :) tusen takk :D

12.02.2013 kl.19:24

Hvordan kan du få en gutt i februar, når vi er i februar nå og man går gravid i 9mnd.? Bare lurer:)))

(Jeg blogger om livet mitt, min framtidige sønn som kommer i Februar)

emilie kristensen

12.02.2013 kl.20:02

syns du e tøff! det blir nok bare å gå bra :D

June og Malene

12.02.2013 kl.20:22

kjempe bra!

trude

12.02.2013 kl.21:14

så morsomt! lykke til i morra! <3

karinaoglillegutt

12.02.2013 kl.21:39

Anonym: Februar er jo ikke ferdig enda da. og nå kan han kommer når som helst ;) Har termin 25. Februar. Hvis du tenker på bildet hvor det står 15 uka, så er det et veldig gammelt bilde ;) er nå 38+3 uker på vei ;)

13.02.2013 kl.17:22

Så artig da :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits