masse baking + 4 dager til termin!

Tro det eller ei, men har faktisk gjort ganske mye de siste dagene. Igår baket jeg og mamma nesten hele dagen. Må jo ha noe å servere de som kommer på besøk når lillegutt kommer :) Vi baket Uglemuffins, gullerotcupcakes og solboller :)) Ble veldig bra til slutt! så nå ligger det masse godt i fryseren til vi får besøk. Itillegg har vi vært på kino både i går og i overgår :) kjempekoselig. Har også fått vært litt sosial med venner, og det har vært utrolig godt. Så til nå har vinterferien vært helt super! Så nå håper jeg bare den blir helt komplett med at det skjer en fødsel i helga :D Føler meg nemlig plutselig veeldig klar for at han skal komme. Har fått ryddet og vasket litt idag + at jeg har hatt litt spabehandling på meg selv, og tilogmed barbert leggene, klippet neglene på både hender og tær, smurt hele meg i bodylotion osv. Har også fått tatt en laang powernap, så nå er jeg veldig klar for fødsel her. Bare synd han i magen ikke er helt klar enda.. Men håper og tror kanskje han kommer i helga eller litt uti neste uke :) Skal få pakket fødebaggen ikveld, for føler at fødselen er så nær nå. spennende! Er jo bare 4 dager til termin nå. Har en liten følelse på at han kommer natt til søndag. Og følelsene min rundt graviditeten har som oftest vært rett, så bli spennende å se. Følte jo jeg var gravid bare dager etter han skal ha blitt unnfanget, selvom jeg ikke hadde noen symptomer + Jeg hadde en skikkelig følelse på at det var en gutt som skjulte seg der inne, og det var det jo :D


Her er bilder av det vi har baket. Vet det ser ut som det er majones på gulerotcupcakesene, men det er det ikke ;P var likevell kjempegodt!


våre fancye uglemuffins! :D hihi, ganske genialt.


gulerotcupcakesene(med sjokoladebiter i) og solbollene. Nam!

 

Ha en fortsatt fin vinterferie alle sammen! 

5 kommentarer

Ester

21.02.2013 kl.17:34

va syykt godt ! mætt est

anniken

21.02.2013 kl.17:35

Nam : 3 alt va utrulig godt ! <3

Sigvald

21.02.2013 kl.17:47

karinaoglillegutt: Fin blogg :)

Hege

21.02.2013 kl.18:05

åh, det så godt ut!!

22.02.2013 kl.11:24

Så søtt

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits