Spesiell termindato - 25.Februar

Termindatoen til lillegullet er egentlig litt spesiell, for det har seg nemlig sånn at mamma hadde termin med meg også 25.Februar. Men ikke nok med det.. for barnefaren til lillegullet hadde også termin den 25.Februar! Ganske tøff trio spørr du meg. Hva er liksom sjangsen for at både mor, far og sønn har termin på samme dato? Det er jo 364 andre dager å ha termin på. Synes det er litt tøft jeg :)

Men nok om det.. ikveld skal jeg vaske kjellerstua, rommet og badet før jeg legger meg, så kanskje det skjer noe inatt. Eller at jeg i det minste får til å sove fordi kroppen er sliten. Sliter nemlig en del med å søvne på nettene. Har egentlig sagt til meg selv at jeg ikke skal prøve teite kjerringråd for å starte fødselen, men vil jo uansett at det skal være rent og pent her når vi tar med lillegullet hjem fra sykehuset :) 
 

Blogges! 

3 kommentarer

viktoria

25.02.2013 kl.21:43

oi, så kult at dokker alle tre hadd termin samme dato! spennanes katti lillegutten kommer nu :D

Mamma til Linnèa Chanel <3

25.02.2013 kl.21:50

Wow:-)) tøft!

ester

25.02.2013 kl.23:01

Wiiiii ! SNART BABYTIME :DDDD cant waaaait

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits