Jeg er så lei

Jeg er så lei av å vente. Jeg er så lei av å være gravid. Jeg er så lei av å være tykk og ikke kunne trene og slanke meg. Jeg er så lei av å sitte hjemme og ikke få gjort noe fornuftig. Jeg er så lei av å vite at jeg har masse skolearbeid jeg skulle gjort, men ikke har motivasjon eller energi til å gjøre. Jeg er så lei av at med engang jeg beveger meg litt for mye, får jeg bekkenløsning og vondt i hele kroppen. Jeg er så lei av at nesten alle jeg leser bloggene til, allerede har fått baby, mens jeg sitter her med stor mage og null tegn på fødsel. Jeg er så lei av å være så hormonell at tårene renner av ingenting. Jeg er så lei av å aldri få søve om nettene når jeg så inderlig vil sove. Jeg er så lei av at det alltid er ett ork bare å kle på meg. Jeg er så lei av at jeg trøstespiser masse for så å bli kjempesint på meg selv etterpå fordi jeg vet det ikke er bra. Jeg er så lei av å se vugga til lillegullet tom. Jeg er så lei av alle som gjetter på når han kommer og får meg til å tro at han kommer snart, når han helt sikkert ikke kommer før i neste uke. Jeg er så lei av at folk sier de er utålmodige, når de ikke har peiling på hva å være utålmodig er. Jeg er så lei av å bli lei meg fordi bestevennina mi kanskje ikke rekker å møte lillegullet før hun reiser bort i 3 uker. Jeg er så lei av å vite at om han ikke kommer før 6.Mars så får jeg ikke tatt oppkjøringa før i april en gang. Jeg er så lei av å vær lei. Jeg er rett og slett bare veldig veldig lei.

Jeg prøver å være tålmodig, men å gå på overtid er så mye verre enn jeg hadde forestilt meg. Føler det aldri kommer til å bli noe fødsel. Kommer til å være evig gravid jeg. hehe.. forhåpentligvis ikke.

 
//arkivbilde

7 kommentarer

Ida

28.02.2013 kl.02:43

ååå forståår dg godt! Fødte for 2 uker siden og var rimelig drittlei før det!!

karinaoglillegutt

28.02.2013 kl.02:51

Ida: mm ;s har vært tålmodig fram til nå og hatt et veldig fint svangerskap, men nå er jeg altså så lei at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.. Gratulerer med lille jenta di forresten! hun var nydelig!

ester

28.02.2013 kl.06:39

<3 ventetida blir 150% garantert verdt det, babe ;*
Føler med deg! Det som kanskje er værst er alle andre som er SÅÅÅ utålmodige, og spør hver gang jeg er på face "har det skjedd noe?!!!!" ... Blæ, håper ingen av oss har mange dagene igjen!

Susanne F

28.02.2013 kl.11:59

Tenk hvor spendt du har vært de siste 3-4 ukan på at han kunne komme når som helst, og nå er det bare snakk om å vente ei uke! Dette klar du, så får vi bare vent å se når han bestemmer seg for å komme <3

catarntsen

28.02.2013 kl.17:05

Du får trøste deg med at han kommer når han er klar for det :) Å etter hvert vil du faktisk savne å gå gravid :) Jeg gikk på overtid med alle mine...førstemann ulovlig lenge faktisk...mellom 3 og 5 uker.

viktoria

28.02.2013 kl.21:24

lillegutt kommer nok så snart han e klar, å e vil tru det e like før nu. Ikke mange dagan igjen til du hold han i hendern dine. ååh, kor flott dæ kommer tel å bi. Snuppa, lillegutten din nok før du veit ore av dæ <3 å e gler me tel å få møtt han. Å han bi nok like flott som mora!

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits