Dag 4 på overtid

Idag er jeg faktisk hele 4 dager på overtid, og jeg har begynt å vende meg til tanken at jeg kanskje må vente helt til neste uke med å få se lille prinsen min. Er ikke så hormonell lengre og  ikke like lei som jeg var da jeg skrev sist innlegg. Tror egentlig de første dagene på overtid er de verste, for etterhvert gir man egentlig bare opp og bare aksepterer at han ikke kommer før han er klar. Akkurat nå sitter jeg faktisk på skolen og spiser frokosten min. Dro hit for å få kommet meg litt ut av huset og få møtt litt venner. Er mange som lurer på hvordan jeg kan være på skolen nå når jeg er på overtid og fødselen kan starte når som helst, men slapp av.. Han kommer nok ikke styrtende ut mellom bena på meg. Og jeg tror ikke jeg trenger å ringe noe sykebil når mamma kan komme å hente meg på 10 minutter. Hahah, litt gøy at folk faktisk tror at han kommer med engang fødselen starter. 

Inatt fikk jeg utrolig nok sovet endel, bare at i motsetning til å ikke sovne før 5 på morningen, så våknet jeg omtrent hver time med skikkelig magesmerter. Magen ble steinhard og det gjorde så vondt at jeg måtte opp å gå frem og tilbake til det ga seg. Vet ikke helt hvordan smerter dette var, men det var ikke noe jeg kunne ta tiden på, så er nok ikke noe rier pågang enda. Men det kan jo hende det tar seg opp utover dagen eller inatt hvis jeg er heldig. Er vell bare å vente og se. Kjenner egentlig jeg har litt vondt nå også, så kanksje blir det fødsel snart? Er nesten så jeg ikke håper den begynner enda, for det er nemlig rimelig vondt når det står på som verst, og dette er ikke engang rier. Huff.. Lav smerteterskel?  

Tok ett bilde inatt av "lille"magen :)


Kanskje siste magebilde? :) (40+6) Blogges! 

9 kommentarer

ester

01.03.2013 kl.09:15

fiiiiiiiin <3

Lina Grønhaug

01.03.2013 kl.10:57

Fiine magen!

Susanne F

01.03.2013 kl.15:20

tnååå<3 fine Karina<3

nurket

01.03.2013 kl.16:35

Nydelig mage! Lykke til framover :D det er nok ikke lenge igjen skal du se.

01.03.2013 kl.17:55

Lykke til.. det høres ut som om kraftige kynnere og det er jo et godt tegn på at kroppen trener seg opp til fødselen:)
Høres veldig ut som du har hatt noen kraftige kynnere ja! Håper det tar seg opp snart, og blir til ordentlig rier og at fødselen starter :D

beundrer

01.03.2013 kl.19:57

fy faan for en sexy mama!!! shit ass =$ <3

Ine - blir mamma i april <3

01.03.2013 kl.20:48

Lykke til! Fin mage du har :)

01.03.2013 kl.21:04

Lykke til! Jeg hadde mase-rier i en uke før Tiril kom så det kan pågå i flere dager dessverre :-P Noen netter måtte jeg puste meg gjennom de for de var så vonde, men hun skulle ikke ut av den grunn.. Men når hun først bille ut, da var det faktisk så hun nesten kom styrtende ut. Fødselen tok kjempekort tid :-) Gled deg, det er en spesiell opplevelse å føde, selv om det er vondt er det helt fantastisk vil jeg si! -Line

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits