Slimproppen er gått!

Inatt rundt klokken 4 begynte de magesmertene jeg har hatt på natta de siste dagene, bare at denne gangen ble smertene mer og mer intense. Gikk meg en liten tur i nabolaget for å prøve å få litt fortgang på ting. Hadde ganske konstante smerter, og var derfor veldig vanskelig å skulle prøve å ta tiden på dem for å se om det kunne være regelmessige rier. Når det ble så vondt at jeg bare ville hive meg på gulvet å grine, fant jeg ut at jeg skulle vekke mamma. Da var klokken sånn ca 6. Mamma prøvde å ta tiden på når smertene stod på som verst, og da kom de vell med omtrent 20-30 min imellom, selvom jeg aldri følte at smertene ga ordentlig slipp. Syntes ikke det var noe gøy å ha så vondt uten å vite om det var ekte rier eller ikke, så vi ringte fødeavdelinga og fikk lov til å komme for en sjekk. På dette tidspunktet var jeg så trøtt og sliten at jeg kunne falt om hvert øyeblikk, så vi bestemte oss for å vente å se det litt ann. Tilslutt i 7-8 tiden sovnet jeg av på sofaen i tre kvarters tid før jeg fikk skikkelig vondt igjen. Men varte ikke så lenge, så valgte å prøve å legge meg å sove i sengen min. Sov i tre kvarter til før jeg voknet med samme smertene. Igjen gikk jeg og la meg og våknet for siste gang halv 11 og hadde sånn små vondt. Sovnet igjen og våknet ikke før i ett tiden igjen og da var smertene helt borte. Gikk på do når jeg våknet, og ble så glad når jeg så at slimproppen hadde gått! Endelig skjer det noe og første fase av fødselen er begynt. Kan så klart ta tid fra slimproppen går til fødselen begynner, men det er ihvertfall en fremgang, og fødselen er mest sannsynlig ikke langt unna nå! Regner med det begynner på igjen inatt, også har jeg overtidskontroll på sykehuset i morgen klokken 9, så da får jeg jo vite litt mer hvor moden jeg er og slikt. Kanskje blir det registrert rier også? :)

Blogges!
 

9 kommentarer

ÅÅÅÅ!!! LYKKE TIIIIL! Er så spent på dine vegne nå kjenner jeg, haha! Aner ikke om slimproppen har gått her jeg, men har 2 cm åpning, og er ganske moden, så jeg venter bare på at riene skal starte for fult, selvom d ser ut som det kan ta lang tid... Håper det skjer noe idag/natt så du slipepr overtidskontrollen imorgen :D

karinaoglillegutt

03.03.2013 kl.15:42

Duftlys: Takk! :D Ja, men da skjer det jo ting hos deg også! lykke til du og! :D kanskje vi får på samme dag :D
Ja, det hadde vært gøy! :) Skal ut å løpe litt i trapper etterpå tror jeg...... :P

03.03.2013 kl.15:56

Ææææh så spennanes!! Du må hold mæ oppdatert snuppa<3 håpa d skjer noe raskt!! :D

Viktoria

03.03.2013 kl.17:44

Ååå! Dettan e så spennende. Masse lykke til Karina, gler me tel å møt de å lillegullet når han kommer.<3

Ine - blir mamma i april <3

03.03.2013 kl.17:54

Lykke til :) Merker man når denne slimproppen går?

Karoline lillevik

03.03.2013 kl.22:35

Lykke til!

Hanne Beate

03.03.2013 kl.23:10

Så spennanes :D Masse lykke til <3 gleda mæ på dine vegne!

Karianne

05.03.2013 kl.15:41

Gratulerer så mye med lilleprinsen din :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits