Lite sykehus besøk


Klar for avreise<3

Idag har vi vært en liten tur på sykehuset med lille Lucas for å ta en hørselstest som vi ikke fikk godkjent før vi dro hjem fra barsel (muligens pga vann i øret). Denne gangen ble den endelig godkjent :) Han ble også veid, og han veier nå hele 3800 g! Det vil si at han har lagt på seg 400 g siden vi forlot barsel. Føler jo jeg ikke gjør annet enn å amme han, så er godt å se at han legger godt på seg<3 

Må nå bare også fortelle hva Lucas gjorde når vi skulle veie han. Først tisset han på meg mens han lå på vekta, og da jeg tok han opp og skulle flytte han tisset han enda en gang utover hele gulvet. Haha, følte meg ganske dum der jeg stod med en liten baby i armene som tisset uten stans. Men ikke nok med det, for når jeg la han ned på benken for å tørke han bæsjet han masse på seg. Alle jordmødrene lo av oss. hihi :P Søt er han uansett, og han trives tydeligvis veldig godt :)

Etter vi var på sykehuset skulle vi en liten tur på City Nord og kjøpe meg noen amme-BH'er, siden jeg har så utrolig mye melk nå at ingen av BH'ene passer lengre. Vi måtte jo da ta Lucas med oss inn, og siden han hadde tømt seg sånn på sykehuset var han veldig sulten og skrek fra det øyeblikket vi gikk inn, til det øyeblikket vi kom oss i bilen igjen og fikk gitt han litt mat.

 
I bilen på tur hjem igjen<3

3 kommentarer

11.03.2013 kl.20:07

Så søt!! :)

June og Malene

12.03.2013 kl.12:30

aw, så nydelig!

mowo

12.03.2013 kl.16:56

For en fantastisk fin blogg. Lykke til med lillegutt :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits