Herlig lørdagsmorgen

Klokken er nå bare 10 og jeg og Lucas har allerede fått gjort en god del. Vi stod opp litt før 7 og tok mårrastellet, før jeg gikk å tok meg litt mat, mens Lucas lå å lekte seg på gulvet. Han storkoste seg og slo kjempemasse på den ene leken på lekestativet. Etter å ha leket seg masse, var han klar for å få litt mat. Etter at han hadde spist godt, begynte han å bli litt trøtt, så da tok jeg han bare i vogna og trillet en tur i finværet :) Var ute i en god time. Nå ligger Lucas å leker seg igjen, og senere får vi besøk av bestevennina mi :) Vi har hatt en kjempefin start på dagen, så håper vi bare resten av dagen blir like bra :)

Ha ei fin helg alle sammen! :D 

Én kommentar

Ambivalentica

13.04.2013 kl.13:16

Godt å høre, slike fine dager som er i Bodø for tiden bør nytes til det fulle! :) Her er vogna opptatt av ettåringen, så mens treåringen og pappa er ute og skrur bil sitter babyen og jeg og koser oss med blogging, så får vi heller gå ut i ettermiddag :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits