Sliten og lykkelig
Sliten og lykkelig vil jeg si er de to ordene som beskriver mammarollen ganske godt. Ihvertfall for meg. Det kan være ganske tungt til tider når Lucas hele tiden skal ha oppmerksomhet, bli bært på, sitte i fanget, sove i fanget eller ligge på puppen hele dagen, men guu for en lykke det er å være mamma! Alt det tunge med han, er såå verdt det. Den boblende gleden du kjenner inni deg når barnet ditt smiler til deg, ser på deg eller prøver å prate til deg er bare helt fantastisk. Det kan egentlig ikke beskrives med ord. 

Etter en natt med dårlig søvn, står jeg alltid opp med ett smil om munnen, for med Lucas ilamme meg, kan jeg ikke annet enn smile av lykke. Han er så nydelig og fantastisk at jeg nesten føler at han er for bra til å være min. Tenk.. min egen sønn<3

Jeg er så lykkelig for tiden at jeg føler meg nesten litt egoistisk som får oppleve så mye lykke. Kan ikke forestille meg ett liv uten han, og angrer ikke ett sekund på at jeg valgte å ikke ta abort. Jeg har vært igjennom litt av hvert for å komme hit, men det har virkelig vært verdt det. Han er helt perfekt!

Nå sitter jeg nå her og er ganske sliten egentlig. Vi startet dagen idag klokken halv 8, etter en ganske bra natt. Vi tok mårrastellet, lekte litt, tok litt bilder og ammet før vi klokken 9 trillet oss en liten tur så Lucas fikk sovet litt. Når vi kom hjem igjen, lot jeg han sove på brystet mitt i hele 3 timer. Så der satt jeg nå ganske stuck og ikke fikk gjort noe fornuftig. Etter det lekte han litt, fikk litt mat og ble skiftet bleie på, før vi klokken 14 dro til byen for å ordne noe på NAV. Mamman min var med og passet han mens jeg var inne og fikk ordnet det jeg skulle ordne. Etter det dro vi i stallen så jeg fikk ordnet til hesten min, før vi dro hjem igjen. Vi var vell hjemme i halv 4 tiden, og da spiste jeg og mamma litt middag. Etter jeg hadde spist satt jeg meg ned å gjorde ferdig ei innlevering i historie. Nå er jeg nesten nettopp ferdig med den, og sitter nå her i sofaen og er kjempe sliten. Ville egentlig trene litt idag, men vi får se hvor sliten jeg er litt senere, for nå orker jeg rett og slett ikke. 

Er sliten, men har fordeom vært en kjempefin dag :D Så stolt! <34 kommentarer

Tove

15.04.2013 kl.19:46

Du er kjempe flink med Lucas, Karina, og nå blir han bare flinkere og flinkere til å sove i vugga si også :) da får du litt mere tid til andre ting :-)

Glad i dæ jenta mi <3

karinaoglillegutt

15.04.2013 kl.19:51

Tove: takk mamma<3 hadde ikke klart d like bra uten dæ. Kjempe glad i dæ åsså<3

Susanne F

15.04.2013 kl.21:48

får ikke nok av å se på bildan av han, for han e så nydelig! <3

alkvernenes

16.04.2013 kl.00:20

Så fin han er! :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits