Tivoli - dårlig mamma?

I går fant jeg plutselig ut på kvelden at jeg hadde lyst til å bli med vennene mine på tivoliet som nettopp hadde åpnet. Syntes jo egentlig det er for tidlig å forlate Lucas på kvelds tid når han bare er 2 mnd gammel, men siden det var så nydelig vær og bestemoren til Lucas sa hun kunne passe han, så ble det til at jeg dro likevelll. Var veldig usikker på om det kom til å gå bra, siden han liker så godt å ligge på puppen min å kose på kveldene. Han sliter med å sovne uten puppen, og siden vi dro så sent kunne det bli ett problem. Men vi tok nå bussen til byen halv åtte. Vi hadde det rågøy og tok masse karuseller. Stemmen min var helt ødelagt når vi var ferdig, og jeg var kvalm som bare det. Den siste tiden vi var der så jeg på klokken hele tiden fordi jeg var så redd for å miste bussen hjem. Hadde jeg gjort det hadde jeg følt meg som verdens verste mamma! Heldigvis rakk vi bussen som gikk klokken ti, og jeg var vell hjemme til god gutten min halv 11. Det ble nok litt i seneste laget for Lucas, for han var stup trøtt når jeg kom hjem. Men alt i alt hadde det gått helt greit med han den stunden jeg var borte, men skulle nok tatt bussen hjem en time tidligere. 

Det var veldig godt å komme seg ut med vennene mine igjen, men også veldig godt å komme hjem til prinsen min<3 Fikk oss ei god natt søvn i natt og var våken en liten stund fra halv åtte til kvart på ni før vi sov videre til halv tolv! Deilig :D 

Nå skal vi snart kose oss med god middag og kake siden storesøsteren min har bursdag idag :)gullet mitt<3


Blogges! 

4 kommentarer

Ingrridt

10.05.2013 kl.15:05

Du er absolutt ingen dårlig mamma for å unne deg litt gøy av og til Karina, det fortjener du <3

Mamma til Linnèa Chanel <3

10.05.2013 kl.21:55

Utruli nydelig han e <3 e lov å ta sæ fri:)

Marte Elise Larsen

10.05.2013 kl.22:01

Du e ikke ei dårlig mor for å dra ut med vennan dine! Du førtjen en pause en gang i blandt før å vær ungdom å ha det morsomt! Ei helg i måneden har æ fri-helg der æ sov borte, for å samle energi, å bare slapp av!

Tara Sofie

30.05.2013 kl.17:32

man er ingen dårlig mor om man drar ut med venner :) du hadde jo barnevakt og det gikk jo bare fint :) godt å kunne være litt med venner også :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits