Magen 10 uker etter fødsel
Har ikke fått trent noe eller strammet opp magen, men begynner å nærme meg målet mitt på 65 kg nå. Er ikke fornøyd med kroppen min sånn som den er nå, men jeg skal nok bli fornøyd en dag, og så lenge Lucas er grunnen til at kroppen min ikke ser så bra ut så kan jeg leve med det<3


Blogges!


5 kommentarer

20.05.2013 kl.23:36

Heia! Først vil jeg bare si at jeg synes lucas er utrolig nydelig! Men erligtalt.. du må ikke være misfornøyd med kroppen din slik den er nå! Du er ei nydelig jente og på det bilde du har lakt ut her har du en helt normal kropp! :) jeg ser virkelig ikke hvorfor du vil endre på den? Pass på at du ikke blir for opptatt av utsene ditt ;) ingen er perfekte natulig tynne.. og det er bra! Du er ei natulig fin og slank jente! Vær fornøyd med deg selv :) og 65kg er under gjennomsnittet i din alder ;) og du har hatt en baby. Du burde og skall veie mer en det ;)

Husk at du er fin på innsiden :) det er det som teller :D

karinaoglillegutt

21.05.2013 kl.11:34

Anonym: Tusen takk for koselig kommentar! Er ikke for opptatt av utseende syns jeg ikke. Prioriterer jo ikke noe trening nå når jeg har Lucas og skolen. Men må innrømme at jeg ikke alltid klarer å være så fornøyd når jeg har en god del ekstra kilo her og der + en ganske slapp mage. Men hvem er liksom ikke litt missfornøyd med kroppen sin en gang iblandt? Tror det er ganske naturlig igrunn.

Takk igjen <3

Tara Sofie

30.05.2013 kl.17:42

Ojj, det så skikkelig bra ut! :) var startvekten din før graviditeten på 65 kg ? Lurer bare på det siden du skrev at du hadde et mål på 65 kg :)

karinaoglillegutt

02.06.2013 kl.11:29

Tara Sofie: Var 57 kg før jeg ble gravid ;) men vet det vil ta litt tid å komme ned dit igjen, så har derfor såtte meg ett mål på 65 kg ^^

takk forresten<3

Tara Sofie

02.06.2013 kl.13:50

åh, såpass :) ja, er kjekt å ta det litt gradvis :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits