Jeg klarte det!

Tiltross for at jeg har gått gravid, hatt ett litt tungt år, og fått verdens nydeligste gutt 5. Mars, så har jeg faktisk klart å fullføre 2.året på videregående med karakterer i alle fag! Jeg er super fornøyd, og har tatt ferie med god samvittighet. 

Da jeg fant ut jeg var gravid for ett år siden, var det første jeg gjorde å sende en mail til rådgiver å spørre om hvordan alternativer jeg hadde med skolegang og om det vare muligheter for å få nettbasert. Vi hadde ett møte etter skola hadde startet, og jeg fikk valget mellom to alternativer. Enten kunne jeg gå frem til jul, for så å ta et fri år å bynne igjen etter neste jul, eller jeg kunne få ta det nettbasert. Rådgiveren hadde egentlig ikke tro på at jeg skulle klare å ta alle fagene siden jeg itillegg har realfagene, men jeg var så motivert og fast bestemt på å klare det uten å ta friår. Fikk råd om å velge ut noen fag, og ikke ta alle. Jeg sa meg vell egentlig enig i det, men tenkte å prøve å se hvordan det gikk først.

Frem til jul slet jeg endel med ryggen når jeg satt så lenge på skolen, og itillegg slet jeg med depresjon. Karakterene var ikke helt topp. Etter jul hadde jeg fått stoor mage, og var rimelig lei av å gå å vente på lillegutt. var veldig lite med på skolen, og jobbet ikke så veldig mye med skolearbeid. Da Lucas Alexander kom til verden 5. Mars, 8 dager på overtid, lyste det opp ett nytt lys i meg og motivasjonen ble på topp. De tre første ukene koset jeg meg bare med gutten min, før jeg begynte så smått med skolearbeid og prøver. Lå på dette tidspunktet veldig langt etter alle de andre, så hadde veeldig mye å ta igjen. Lest meg opp til prøver på 1 uke som de andre hadde brukt mange uker på å øve til. Og dette itillegg til en gutt som krevde veldig mye. De siste månedene har vært tunge og utrolig mye å gjøre. Fikk det veldig travelt med å rekke alt så jeg kunne få karakter i alle fagene. Rakk det akkuratt! dagen før vi dro på ferie tok jeg den siste prøven. åh deiilig var det!

Dette året har vært tungt på mange måter, men det har vært det beste året i mitt liv! Jeg har stått på for å klare det, men all æren går egentlig til min mamma og alle lærerne mine. Mamma har passet Lucas så jeg har fått gjort skolearbeid og avogtil kunne møtt opp på skolen. Hun har også kjørt meg fremogtilbake til skolen. Jeg hadde aldri klart det uten henne. Lærerne mine har også vært fantastiske, og tilrettelagt alt til meg så jeg kunne få tatt prøver og hatt innleveringer.

Det beste med at jeg har klart å fullført dette året med en liten baby, er at jeg føler ikke jeg har mistet noe tid med Lucas. Han har vært første prioritet hele tiden. Når bestemoren hans har passet han har han som regel sovet, og det har bare vært små perioder om gangen. Jeg har på ingen måte følt at jeg har overlatt han til mamman min. Det er jeg som har hatt han, og hun som har hjulpet meg når jeg har måtte vært to timer på skolen eller øvd litt til prøver. Det er jeg som har hatt han om nettene, våknet med han, tatt mårrastellet, tatt kveldsstellet, og eller hatt ansvaret over han. Men mamman min har uansett vært gull verd og hjulpet meg masse og kommet med gode råd.

Jeg er fornøyd med reultatet og karakterene jeg har fått, selvom de så klart ikke er helt topp. Men endte opp uten en eneste 2'er! 


Nå har vi tatt sommerferie, og nettopp kommet hjem fra kreta. Lucas har koset seg masse! 


Gleder meg til å starte på 3. året, og håper jeg får litt nettbasert da også.


Blogges!
 

7 kommentarer

♥ anniken

24.06.2013 kl.19:30

det står så mye respekt til deg, som har klart å gjennomføre dette! du burde være utrolig stolt over deg selv

Mamma til Linnèa Chanel <3

24.06.2013 kl.19:53

Du har vært utruli flink! det e helt sykt kor bra det e :) står stor respekt av, ja.

TreTette

24.06.2013 kl.20:22

Gratulerer! Jeg vet mye om å studere med små unger, og det er tidvis beintøft. Melkeproduksjon som svikter grunnet stress, tenner som kommer natta før eksamen, arbeidskrav som skrives med baby på fanget, eller midt på natta.. Dårlig samvittighet fordi du bruker tid på å lese i ei bok og ikke med ungen, dårlug samvittighet fordi du ikke har lest nok. Du har vært knallflink og jeg vil bare berømme deg! Ta sommerferie med hevet hode, og nyt de herlige nordnorske nettene vi har foran oss :)

ester

24.06.2013 kl.20:41

Du e verdens flinkeste, babe. Som sagt, skjønna ikke kor du henta alt i fra men det e beundringsverdig og æ e så veldig veldig stolt av dæ <3 love you, flinkeste. Du får til alt du vil, husk det

emilie kristensen

25.06.2013 kl.11:43

du e kjempe flenk! du burde virkelig vær stolt :D

Tara Sofie

27.06.2013 kl.10:51

Gratulerer så mye! du er nok kjempe stolt over deg selv. Ville gjort akkurat det samme om jeg hadde hatt muligheten, men det har jeg ikke. Står deg stor respekt å ha gjort det, og ha hatt muligheten til det :)

Silje

09.07.2013 kl.23:39

Du har all grunn til å være stolt. Du er ei imponerende frøken! :) Jeg heier på deg og Lucas! <3

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits