Prosjekt: få Lucas til å sove i egen seng

Lucas har frem til nå sovet i samme seng som meg. Jeg har valgt å ha han i senga ilamme meg til skola var ferdig siden han sover best der, og jeg trengte energi til skolearbeid. Men nå som det er blitt sommerferie har jeg tenkt å få han i egen seng før skolen begynner igjen på høsten.

Akkurat nå ligger han faktisk i vugga si å sover. Han pleier som regel ikke legge seg før halv ti tiden(noen ganger elve), så er veldig fornøyd! Dette blir første natta i vugga, så er spent på hvordan natten blir. Han pleier å sove hele natten når han ligger med meg, men da har han puppen tilgjengelig hele tiden og bruker meg gjerne som sutt. Hehe. Brukte ca 1 time på å få han til å sove. Ikke verst det da.

Skal bli veldig godt når han kan legge seg litt tidligere enn meg så jeg får litt tid for meg selv på kveldene. Han er veldig oppmerksomhetssyk for tiden, så blir ganske sliten av å holde på med han hele dagen.  

Skal skrive oppdatering om hvordan det går, så dere får høre. Vil tro det går ganske bra egentlig. Han er en snill liten gutt <3


ett gamelt bilde fra da han var bitte liten<3 verdens fineste!Blogges!
 

2 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

25.06.2013 kl.22:20

Egen seng har vi men de 3 siste dagenemå han ble vugget på :(
Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits