Tung dagDette har vært en ganske tung og slitsom dag. Våknet til masse regn, og med en forskjølelse som var blitt verre. Har bare følt at kroppen min ikke har hengt helt med idag, og har bare hatt lyst å legge meg nedpå å sove. Men som alenemamma er det ikke å bare legge seg når man føler for det. Lucas krever mye oppmerksomhet om dagene, og skal bli lekt med hele tiden. Og de tre kvarterene han tar seg en dupp gjør meg ikke akkurat så veldig uthvilt til han våkner igjen. Heldigvis for meg er han hvertfall blid som dagen er lang!

Er også så mye tull som har skjedd den siste uken, som rett og slett bare gjør meg lei fordi jeg ikke forstår noen ting..

Jepp.. Men nok sutring, nu skal vi ta kveld og håp på en lettere dag imorgen:)Blogges!

3 kommentarer

Benedikte Ringberg

02.07.2013 kl.22:56

Så utrolig søtt bilde! :)

ester

02.07.2013 kl.23:32

<3

mowo

04.07.2013 kl.00:00

Du er så flink :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits