Lucas 4 mnd!
et barn på 4 mnd skal kunne:

- løfte hodet når det ligger på mage ved hjelp av hender og føtter. Dette har han gjort lenge nå
- rulle fra mage til rygg Nå ruller han både fra mage til rygg og rygg til mage :) (rygg til mage begynte han med når han var 2 mnd)
- åpne hendene sine helt (de har vært knyttet før) gjort lenge
- utforske ting med hender og munn Ja absolutt alt skal utforskes og puttes i munnen.

Lucas har blitt så stor nå at det nesten er skummelt. Lille nurket mitt blir alt for fort stor. Han kan så mye nå og er blitt så sterk at det er helt utrolig. Synes forskjellen på når han var 3 mnd og nå er den mest dramatiske forskjellen. Han har virkelig bare poff fått så sykt mye personlighet og egene meninger. Han er en skikkelig solstråle, men kan også virkelig si ifra hvis han ikke er fornøyd. Han har også begynt å strekke seg etter alt som ligger på bordet og sånt. Og hvis vi spiser eller drikker noe, blir han kjempesint for at han ikke får smake. Han vil smake på alt og gjøre alt det vi gjør. Han er ikke så veldig glad i å leke alene, og vil ha oppmerksomhet hele tiden. Han er spesielt glad i å stå, og er ofte veldig lite interrisert i å sitte. Og å ligge på rygg er kjedelig, så derfor ruller han til magen hele tiden. Også blir han sint når han kommer på magen fordi han ikke kommer seg frem. Heldigvis har han nylig funnet ut at det går ann å legge ned hode og hvile det litt. Itillegg har han begynt å ta føttene skikkelig under seg, og rumpa rett opp i lufta. Skikkelig snodig å se på, Er vel ikke så altfor lenge før denne lille gutten begynner å krabbe/åle seg fremover. 
Dagene med denne gutten er virkelig bare perfekt, og jeg gleder meg til tiden fremover med enda mer utvikling! Er litt trist at han blir så fort stor, men er likevell artig å se utviklingen hans :)

Må bare legge med noen fakta om hva ett barn på 5 mnd skal kunne også, for Lucas kan det meste der også.

 et barn på 5 mnd skal kunne:


- klare å sitte med støtte Dette kan han godt, og klarer også å stå med støtte.
- skal kunne dra seg selv opp når du drar de i hendene fra liggende stilling Dette har han kunnet lenge, og klarer å dra seg rett opp i stående stilling også.
- oppdage føttene sine Han har ligget å tatt og spist på tærne sine siden han var 3 mnd gammel. Han elsker det.
- strekke seg og gripe etter alt som er innen rekkevidde og smake på det ja, absolutt alt skal røres og smakes på
- flytte en ting fra ene hånden til den andre Dette er han ikke så flink til enda.
- le Ja han ler masse hvis det er noe han syns er morsomt. verdens herligste latter!

 

Ble bare mobilbilder denne gangen, men skal ta noen speilrefleksbilder senere idag :)blogges!

4 kommentarer

♥ anniken

07.07.2013 kl.12:59

så herlig!

Susanne f

07.07.2013 kl.13:23

Store gutten <333 må kom på besøk snart, savna dokker!!
Så søt og flink han er :)

S

08.07.2013 kl.21:19

superskjønn!

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits