en ny start?

Fra jeg skrev innlegget "på tide å åpne kjeften!" har det skjedd drastiske endringer. Farmoren til Lucas forklarte seg hvorfor det har vært som det har vært, og vi har fått ordnet opp. For noen dager siden var jeg og lucas å møtte barnefaren og familien hans. Var kjempekoselig, og vi fikk pratet ut om ting. Jeg er fremdeles skuffet over at barnefaren reiser fra Lucas, men tror det vil gå bra uansett, og barnefaren har allerede vært på besøk en gang etter at vi møttes. 

Det har vært mye som har skjedd, og jeg har vært veldig fortvilt, men noen ganger må man se forbi ting om har skjedd og tenke på det beste for barna sine. Jeg vet barnefaren ikke har vært en så bra far for Lucas, men han har uansett prøvd, og jeg vet at hvis jeg plutselig skulle stilt meg opp å vært drittsekk mot pappan til Lucas og farmoren pga det som har skjedd, så hadde det ikke kommet Lucas noe tilgode. 

Håper bare det fortsetter i denne retningen, også skal jeg prøve og glemme alt som har skjedd, og heller tenke på Lucas sitt beste :)


 

Blogges! 

4 kommentarer

Tara Sofie

09.07.2013 kl.23:28

Høres kjempe bra ut! :D masse lykke til fremover <3

farmor

10.07.2013 kl.00:18

Som regel er alle avgjørelser tatt fra en grunn, noen ganger kan grunnen virke vanskelig å forstå, men likevel er den et faktum... og alt man sier og gjør får konsekvenser, da enten i negativ eller positiv retning :-)

Jeg er veldig glad for møtet vårt, veldig glad for at nettopp du er lille nydelige Lucas sin mamma og tenker at til slutt lærte vi vel ett og annet både den ene og den andre :-)

Ser frem mot tiden som ligger foran oss og håper på et godt samarbeid til Lucas sitt beste

Gi lillemannen god klem

...noen ganger er tid en venn, ikke en fiende :-)

Klem fra en stolt farmor

Susanne f

10.07.2013 kl.06:18

Så bra at d løste sæ slik, og håpa d fortsett i den retninga! <3

viktoria

10.07.2013 kl.22:36

ååh, så bra å hør! utrolig bra for alle parta :) håpa dæ fortsett sånn som det gjør nu, å at dæ bi bærre bra framover, før dæ førtjen du verekli <3

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits