I blogg to express, not to impress
Har i det siste sittet å tenkt litt på hvorfor jeg aldri blogger mer. Under svangerskapet blogget jeg masse, og virkelig elsket å skrive blogg og legge ut bilder av magen. Men etter at Lucas kom til verden har det blitt bare mindre og mindre innlegg, og føler innleggene har vært litt ugjennomtenkte innlegg bare for å hive ut noe til dere lesere. 

Her om dagen kom jeg plutselig over det første innlegget jeg skrev på bloggen, "I blogg to express, not to impress", og innså vell da at dette var grunnen til at jeg aldri følte for å blogge mer. Kan sitte og tenke igjennom innlegg jeg kan skrive, men får meg aldri til å gidde å gjøre det. Som jeg har fortalt før, så var svangerskapet en ganske tøff tid for meg, og jeg hadde masse følelser og tanker jeg trengte å få ut. Bloggen hjalp meg på så mange måter, og det var først etter jeg begynte å blogge at ting begynte å gå oppover igjen. 

Etter Lucas ble født har jeg rett og slett bare levd i en stor lykkerusboble. Jeg elsker å være mamma til Lucas, og jeg elsker livet høyere enn jeg noen gang har gjort før. 


Bloggen har vært ett fint sted for meg å uttrykke meg selv og mine følelser, men nå som livet smiler til meg hver dag så føler jeg liksom ikke for å uttrykke meg på bloggen lengre. Orker ikke å sitte å skrive til dere lesere hver dag om hvor lykkelig jeg er, når jeg heller kan kose meg med gutten min som er den som gjør meg lykkelig. Og i bunn og grunn er det ikke på grunn av dere lesere at jeg begynte å skrive blogg. Missforstå meg rett, jeg er evig takknemlig for alle leserene jeg har hatt, men til syvende og sist, så var det for min egen del jeg begynte å blogge. 

Jeg kommer til å fortsette å slenge ut noen innlegg avogtil, men blir ikke noe fast blogging med mindre jeg trenger bloggen for å uttrykke meg.  

Storgutten min har blitt 5 mnd allerede! 


Takk til alle dere faste lesere som har fulgt oss hele veien. Dere er fantastiske, og er alltid koselig å høre at folk leser bloggen min. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits