My brain said "no", and my heart said "yes"

Vi alle har vell vært i den situasjonen hvor hjernen din forteller deg at dette bør du ikke gjøre, mens hjertet ditt sier det motsatte. Men når du var i denne situasjonen.. hva valgte du til slutt å gjøre? Valgte du det som var det "smarteste", eller fulgte du hjertet ditt?


Jeg var selv i denne situasjonen for ett år siden da jeg fant ut jeg var gravid,og måtte ta et ekstremt stort valg som kom til å påvirke resten av mitt liv. Som jeg har fortalt før, så satt jeg meg ned og skrev positive punkter med å ta abort og positive punkter med å beholde. Og jeg må ærlig innrømme at listen over positive ting med å ta abort, var den lengste. Prøvde fortvilt å finne masse positivt med å beholde fordi det var det jeg ønsket, men på den tiden klarte jeg det ikke. Skulle jeg ha skrevet en liste idag derimot, hadde den blitt på flere sider. Men slik var det ikke i fjor. Den gang stod jeg der med en sterk morsfølelse og ville beholde, men hodet mitt fortalte meg stadig hvor feil det ville være å beholde barnet. For det første, var jeg ikke ilag med barnefaren lengre, og å bli alenemamma kom til å bli tungt. For det andre, hadde jeg ikke gjort ferdig utdanninga, og hadde en god del utdanning igjen før jeg kom til å få faste inntekter. For det tredje, hadde jeg en hest jeg for "alt" i verden ikke ville selge. For det fjerde, måtte jeg gi opp tenårene, friheten, alkoholen, festingen, ansvarsløsheten og ikke minst latskapen. Jeg hadde måtte bli voksen, så alt for tidlig. 

Teoretisk sett ville det vell kanskje vært best å tatt abort? bare fjernet problemet før det i det hele tatt ble ett problem? Jeg forstår hvorfor enkelte ikke klarer å fortså hvorfor jeg tok det valget jeg tok, men sannheten er at jeg valgte ikke utfra det som var det mest logiske. Jeg valgte å følge hjertet. Og vet dere hva? Det er det beste valget jeg noen gang har tatt!


Blogges!

 

8 kommentarer

Hilvi Johansen

14.08.2013 kl.23:43

du har kjempe fin blogg:)
e så stolt av dæ karina! utrolig at du klart det <3

Maja

14.08.2013 kl.23:56

Du gjor det rette!<3

karinaoglillegutt

15.08.2013 kl.00:00

Maja: Ja, uten tvil!<3

Julie

15.08.2013 kl.00:07

Gud kor nyderlig han e karina!

S

15.08.2013 kl.00:33

nydelige, begge to :)
Bra skrevet! Du er sterk <3

emilie kristensen

15.08.2013 kl.13:29

du gjor helt klart det rette og e syns du e utrolig sterk og flink! <3

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits