vokser og utvikler seg som bare det

Lucas er nå snart hele 6 måneder gammel, og han vokser og utvikler seg i rekordfart! Nå er han kommet seg opp på alle fire, og neste steg for han nå er å bevege seg fremover på alle fire. Han kommer seg fremover lett som bare det, men ligger enda på magen når han åler seg fremover. Blir så utrolig stolt av han, og synes han er kjempeflink!  

Han tar også smokken bare mer og mer nå, og det gjør ting såå mye lettere! Skjønner hvorfor folk vil at ungene sine skal bruke smokke for å si d sånn. Lucas brukte 5!! min på å legge seg ned å lukke øynene når han hadde smokken. så han sovnet litt over seks idag han. Vanligvis bruker han hvertfall en halvtime på å søvne når han ikke har smokken.

her er noen bilder jeg tok idag<3


 Blogges!

4 kommentarer

S

29.08.2013 kl.18:53

så fin og flink han er <3

Mariell

29.08.2013 kl.20:52

Sterkingen!
Så flink han er. Sjarmerende liten kar:)

Tanja Lovise

30.08.2013 kl.14:33

så artig å se! Gutten min er født samme dag som gutten din :) Han har ikke begynt å stå på alle fire enda men det er nok like før :)

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits