Alenemamma og skole på fulltid
Er mange som spørr meg for tiden hvordan det går og hvordan jeg gjør det med skolen når jeg har Lucas. Er sikkert mange som har sett oss på skolen også og kanskje lurt på hvorfor jeg har han med meg, og om lærerene synes det er greit. Tenkte bare å skrive et lite innlegg om dette til dere, siden så mange spørr og lurer.

Som de fleste vet, så er jo Lucas knappe 6 måneder snart, og barnehageplass får jeg selvfølgelig ikke med det første. Ikke ønsker jeg å ha han fulltid i barnehage heller når han er så liten, men jeg ønsker å få ferdig videregående så fort som mulig, og vil ikke ta noe friår. Og den personen som gjør dette mulig for meg, er mamman min. Hun passer Lucas de tre dagene i uken hun ikke er på jobb. De to resterende dagene har jeg ingen til å passe Lucas, så er derfor nødt til å prøve å ha han med meg på skolen i så mange timer som mulig de to dagene. Selv skulle jeg helst jobbet hjemme de to dagene, men siden lærerene ønsker at jeg møter opp til timene er det sånn det er blitt.  

Jeg må ærlig innrømme at de dagene jeg må ha han med på skolen krever utrolig mye av meg, både med planlegging og konsentrasjon. Lucas er som oftest kjempegrei på skolen, men krever uansett sitt. Men uansett hvor sliten jeg er enkelte dager, så føles det ikke umulig, og jeg trives på skolen hvor jeg får være litt mer sosial og være blandt folk igjen. Jeg har noen kjempefine klasser, og ingen virker å ha noe imot at jeg har med Lucas, noe jeg virkelig setter pris på. Lærerene har også vært veldig positive til at jeg har han med meg på skolen.

Jeg håper egentlig bare at det fortsetter å gå bra å ha med Lucas på skolen frem til jul, også får vi krysse fingrene for at vi får barnehageplass etter jul!

 Jeg vil også bare tilføye at jeg er utrolig takknemlig for at jeg har så utrolig gode venner og familie som hjelper meg å passe Lucas så jeg får fullført dette siste året! Dere er fantastiske. Og at noen tilogmed bruker fritimene sine på å hjelpe meg er... ja, veldig snilt! 


Håper dere fikk svar på ting dere lurte på. Hvis det er noe mer dere lurer på er det bare å spørre :)
Blogges! 

9 kommentarer

mamma til Tobias og Dennis

02.09.2013 kl.21:24

Synes du er flink jeg :D

emilie kristensen

02.09.2013 kl.21:25

all respekt tel de! du e verkelig flenk :)

Ingrridt

02.09.2013 kl.21:47

SØTINGEN <3 <3 Blir bare glad for å kunne hjelp, selvom æ føla mæ litt hjelpeslaus av og til. Ingen e så flink med han Lucas som mamma'en <3

karinaoglillegutt

02.09.2013 kl.21:57

Ingrridt: aw, takk Ingrid! <3 Men syns nu d så ut som om han kosa sæ hos dæ, og e ikke alltid like lett å vite ka de små gullan vil heller. Syns du va flink med han!

Andrine

10.09.2013 kl.20:05

Nei, så søt!

Bloggleser

16.09.2013 kl.22:35

Beundrer virkelig deg, og hvor sterk du er! Har nettopp funnet ut at jeg er gravid (9 uker), og skal ta abort om noen dager. Skulle ønske jeg var like sterk som deg, og hadde klart å beholde barnet. Men jeg er skremt av tanken på å bli alenemamma på bare 18 år. Sannsynligvis ville jeg heller aldri klart å fullført dette skoleåret, og det er det viktigste for meg nå. Ikke å bli mamma, for jeg føler meg langt i fra klar til det.

Vil bare du skal vite at det står respekt av deg, og de valgene du har gjort. Lykke til videre med den nydelige gutten din! :)

karinaoglillegutt

17.09.2013 kl.06:53

Bloggleser: Tusen takk for det, men vil ikke si jeg er sterk egentlig, jeg fulgte bare det jeg følte var riktig for meg, og du gjør det som er riktig for deg. og jeg beundrer deg for å ta det valget som er riktig for deg. og jeg skjønner godt at du er skremt av tanken på å bli alenemamma, for det ER tungt. Lykke til videre, og takk for koselig kommentar :)

viktoria

18.09.2013 kl.13:12

du e verkeli flenk, Karina! <3 må få møttes snart igjen, e lenge sia nu.. :/

Bjørg Christine Smeplass

24.09.2013 kl.14:11

Wow..

Må virkelig si jeg er imponert over deg! Ser du skriver at du ikke synes selv at du er sterk.. men det å få et barn i tidlig alder er sterkt i seg selv. Jeg hadde aldri klart å være alenemamma, og jeg hadde heller ikke klart å gå skole nå. Min datter er nå 10 uker gammel. Du er utrolig sterk, og jeg beundrer deg virkelig for det! Stå på videre :-) Lucas er nydelig!

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits