The best thing in life.. is you

Idag har jeg og Lucas hatt full skoledag, fra ti over åtte på morgenen til ti på halv fire. For første gang på lenge sto jeg opp før Lucas, og fikk han ikke opp før klokken var åtte. Dette resulterte derfor i at vi kom 20 minutter forseint til timen. Men dette er ting jeg bare må regne med når jeg har en liten gutt, hvor hannes behov alltid settes først. Å begynne å vekke han på morgenen for at jeg skal på skolen, er ikke noe jeg kommer til å gjøre før jeg virkelig må. 

Kom oss nå til timen, men var ikke så lett å få gjort noe når Lucas bare ville sitte i fanget. Ikke klarer han å sitte i ro heller. Måtte dessuten ned i kantinen å lage grøt til han midt i timen fordi han begynte å bli sulten. Får ganske mange blikk der jeg sitter å gir han grøt, noe som er forståelig og begynner å bli ganske vant til det nå. 

Vi slapp å være i norsktimene mot at jeg jobbet med det som skulle gjøres i timene, på egen hånd. Vi dro da hjem en tur, og Lucas fikk seg en liten dupp. Vi dro tilbake etter lunsj, og var på skolen til halv tre tror jeg, før vi fant ut det var best å dra hjem siden Lucas var litt missfornøyd.  

Alt i alt var det en helt grei skoledag, men vi var begge veldig fornøyd når vi kunne dra hjem. Vi hadde det kjempegøy når vi kom hjem, og Lucas hadde tidenes latterkrampe! såå herlig<3

Etterhvert kom bestemoren til Lucas og spiste middag her hos oss, også passet hun Lucas litt mens jeg dro en tur til hesten min.

Lucas har lagt seg for en god stund siden, og jeg skal prøve og få øvd litt til eksamen nå og ellers bare slappe av ikveld:) Måtte på butikken en tur også å kjøpe inn litt middag <3
 

Håper dere har hatt en fin dag også !


blogges 

2 kommentarer

Bork

14.10.2013 kl.19:58

En skikkelig søting det der :D

karinaoglillegutt

14.10.2013 kl.20:05

Bork: ja, takk du :D

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits