vil jeg klare det?

Jeg er verdens heldigste jente som har verdens fineste sønn og verdens herligste familie og venner. Når nå det er sagt, så er det andre ting som ikke går så vedig bra for tiden, blandt annet selvtilliten min og karakterene på skolen.. 

At dette skoleåret kom til å bli tøft var jeg klar over, men at karakteren mine skulle falle så kraftig, hadde jeg virkelig ikke forventet. Det å være alenemamma på fulltid samtidig som jeg går skole på fulltid er jaggu meg ikke lett. Året startet ganske bra med mye motivasjon og gode arbeidsvaner. jeg lå alltid i forkant av de andre, for at det skulle bli lettere, men plutselig når det kom en periode med masse prøver innenfor en kort periode, mistet jeg rett og slett forspranget, og litt senere mistet jeg også motivasjonen.

Jeg vet det er min egen skyld at karakterene har falt så veldig, for jeg har hatt tid til å gjort skolearbeid, jeg har bare ikke brukt tiden og funnet motivasjon til å gjøre det. Og nå sitter jeg her da, og lurer på hvordan jeg skal klare dette. Få samlet meg og jobbe hardt for å få forbedret karakterene. Har eksamen i nær fremtid også som er veldig viktig at jeg består. Jeg må rett og slett bare komme meg på rett spor igjen.

De siste ukene har gått så vanvittig fort, og jeg har hatt det ganske travelt med Lucas, skole og hesten min, og som mamma er det ikke alltid man får tid til å ordne seg så mye om dagene. Og det at jeg ikke har fått ordnet meg så jeg kan føle meg vell om dagene, har gjort at selvtilliten min har blitt dårligere. Og vi alle vet jo at dårlig selvtillit kan ødelegge mye.

Jeg vil ikke klage, men helt ærlig så er jeg sliten, lykkelig, fortvilt og fornøyd med livet. Altså en god blanding, men mest lykkelig! har jo verdens beste gutt!<3elsker deg vennen<3
 

3 kommentarer

Amalie S N

29.10.2013 kl.11:39

Hei! Jeg har sendt deg en mail, håper du vil sjekke innboksen din :) Mvh Amalie

16.11.2013 kl.10:33

du skal ikke bekymre det fordi du ikke får ordnet deg, du ser alltid helt nydelig ut uansett!

karinaoglillegutt

28.11.2013 kl.19:47

Anonym: aw, tusen takk du!

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits