Jeg klarte det!

wow.. nå er det snart et helt år siden sist innlegg som ble publisert her, og etter å sett igjennom gamle innlegg kunne jeg bare ikke dy meg å legge igjen et lite spor etter meg.

Er virkelig rart og litt småflaut å lese igjennom innleggene mine nå ett år senere. Jeg skrev jo en veldig åpen blogg, og noe kunne jeg kanskje holdt for meg selv? Likevell angrer jeg ikke på noe av det jeg har lagt ut.

I oktober for ett år siden skrev jeg innlegget "vil jeg klare det?" hvor jeg skrev om hvor tøft det var å gå skole og samtidig være alenemamma. Og når jeg tenker tilbake på den tiden, så var det en utrolig tung tid, hvor jeg noen dager var så fri for energi at jeg flere ganger mistet troen på meg selv. Hver dag var fantastiske, fordi jeg hadde verdens beste gutt å våkne opp til, men energien var mye tappet. Men heldigvis fikk Lucas barnehageplass fra januar av. Og gullet stortrivdes! Og jeg fikk endelig muligheten til å konsentrere meg godt på skolen, og kunne bruke fritimene til å trene. Etter dette har så og si alt gått på skinner. Ikke helt, men energien min var definitivt kommet tilbake. Og svaret på sist innlegg er "JEG KLARTE DET"! Jeg fullførte siste året på videregående med helt greie karakterer. Jeg var hvertfall meget stolt og fornøyd når jeg fikk vitnemålet mitt. Til høsten var jo planen å gå sykepleiern, men jeg var veldig usikker på om jeg kom til å komme inn med mitt middels bra snitt. Da jeg hadde ventet i en måned på svaret, fikk jeg det endelig bekreftet at jeg hadde kommet inn! Jeg var overlykkelig, og gledet meg enormt til å begynne. Så nå er jeg da blitt student, og kunne ikke vært lykkeligere enn jeg er nå. Jeg stortrives og har blitt kjent med mange herlige mennesker. Lucas stortrives enda i barnehagen, og han er blitt såå stor. Begynte jo å gå når han var 9/10 mnd, og nå er han jo 18 mnd!

Jeg må være verdens heldigste jente som har denne vakre prinsen i mitt liv<3
Skal virkelig nyte tiden som student, og forhåpentligvis er jeg ferdigutdannet sykepleier om tre år!


 

6 kommentarer

Lina

07.09.2014 kl.23:04

Gratulerer så masse med ferdig og påbegynt skole! ❤️

Har vært innom bloggen din av og til i et håp om at det skulle komme et innlegg. Og endelig kom det!

Du har en nydelig gutt, bra han trives i bhg :)

karinaoglillegutt

07.09.2014 kl.23:06

Lina: åh så koselig å høre! tusen takk <3

Susanne f

07.09.2014 kl.23:10

Jaa du har virkelig klart det nydelige dæ! Du har vært så flink gjennom heile året og e så utrolig stolt av dæ! Og veit at de tre neste åran på sykepleieren kommer du til å klar like fint! for du klar alt! Kjempeglad i dæ Karina <3

karinaoglillegutt

07.09.2014 kl.23:21

Susanne f: aw<3 super glad i dæ og!

silje d

08.09.2014 kl.00:16

verdens tøffeste jente! <3 du har vært og e så utrolig flink og æ beundra dæ virkelig! ønska dæ masse lykke til videre på sykepleien!

Ingrid

08.09.2014 kl.00:33

Såååå stolt av dæ! Du e ett sant forbilde, og det har æ alltid sagt. Du e virkelig en superwoman! Stå på! Kommer å hilsa på når æ kommer heim igjen! Missu <3

Skriv en ny kommentar

karinaoglillegutt

karinaoglillegutt

19, Bodø

Jeg er ei jente på 18 år som er bosatt i lille Bodø. 5.Mars 2013 fikk jeg min nydelige sønn Lucas Alexander. Jeg er alenemamma og her på bloggen kan dere lese om graviditeten min, hverdagen min som ung alenemamma og veien mot å få kroppen tilbake etter graviditeten :) Dere kan kontakte meg her på bloggen eller på e-post: Karina1995@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits